Negecierea cu oamenii dificili


Negecierea cu oamenii dificili
Loading Map....


Data: 09/03/2016
Ora: 7:00 PM - 8:30 PM
Locatia: MiniHub


Adauga in Google Calendar


Înscrie-te la atelier, investește în tine!

Ce?
Ce înseamnă un om ”dificil”?
De fapt, oamenii nu sunt dificili sau mai dificili decât noi, ci sunt pur și simplu altfel decât noi. Totuși, cu unii dintre ei ne este greu sau aproape imposibil să interacționăm și de aceea de foarte multe ori spunem că aceștia sunt ”dificili”.
Iată doar câțiva dintre ei: mofturoșii, pesimiștii, scepticii exagerați, invidioșii, durii, nepăsătorii, plângăcioșii, egocentriștii, etc.
Ei bine, cu mulți dintre acești oameni ești nevoit să comunici adeseori. Să nu-mi spui că nu ai avut de-aface cu măcar cu o astfel de tipologie, fiindcă nu te cred .
Ok, comunici, comunici, dar cum negociezi atunci când ești nevoit să o faci? Mai exact, cum faci să obții ceva de la acești oameni, să-i convingi de ceva, să ajungi la un acord benefic pentru amândoi? Se poate? Sigur că da, dacă folosești metodele bune.
În cadrula atelierului ”Negocierea cu oamenii dificili” vom face exerciții practice (inclusiv cu replici și jocuri de rol) care te vor ajuta să:
– Comunici eficient cu oamenii așa zis ”dificili”;
– Negociezi bine și ajungi la un acord avantajos pentru ambele părți;
– Convingi, să răspunzi eficient provocărilor lor;
– Ai metode practice pentru cazuri concrete.

Cu cine?
Cu Ioana Andrievici – negociator, speaker, trainer, coach și autor.
Ioana este expert negociator, autor, trainer și coach în negociere, de profesiejurist, specializată în domeniul negocierii. Experiența ei în domeniu se întinde pe parcursul a peste 12 ani în care abilitățile sale au oferit baze solide de negociere pentru companiile și persoanele cu care a lucrat. Este de asemenea co-fondator și co-owner la compania Rubinian în cadrul căreia a realizat partea de modele de contracte complexe – ca bază solidă de negociere pentru ambele părți și autoarea cărții ”101 tehnici de negociere”.
În prezent Ioana oferă traininguri, workshopuri și consultanță individuală în dezvoltarea abilităților de negociere, stabilirea strategiilor, alegerea tacticilor și tehnicilor de negociere pentru cazuri concrete.
Mai multe despre Ioana puteți citi pe site-ul ei www.ioana-consult.ro

Cu ce?
Cu deschidere, curiozitate, curaj, poftă de învățare și socializare!

Când?
9 martie, orele 19:00-20:30

Unde?
La miniHUB – Bul. Milea 1 (repere: sensul giratoriu Milea cu Calea Dumbravii – blocul turn)

Cum?
Înscrierea la atelier se face online – înscrierea înseamnă rezervarea unui loc în sală, invită și un prieten.
https://docs.google.com/forms/d/1HYf9jTyETVK9qjq35-yijz0l4TBKnC6KI9MQ8mabaiw/viewform

incubator107 Sibiu, Ioana Andrievici, MiniHub, sibiu