Ora de sănătate


Ora de sănătate
Loading Map....


Data: 25/10/2016
Ora: 5:30 PM - 8:00 PM
Locatia: Librăria Habitus


Adauga in Google Calendar


„Ora de sănătate” este cea mai recentă inițiativă a Asociației Happy Moms.
Se adresează femeilor și mămicilor din Sibiu, care sunt interesate de anumite teme cu caracter medical și oferă posibilitatea acestora de a interacționa cu medici specialiști, în cadrul unor întâlniri lunare.

Conferință de inaugurare a proiectului, cu tema: „Nașterea naturală vs. nașterea prin cezariană, între opțiune și necesitate”.

Medici invitați:
• Dr. Livia Ognean – medic primar neonatologie-pediatrie, doctor în științe medicale, șef secție al Compartimentului de Terapie Intensivă Neonatală din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu, președinte al Asociației Baby Care și femeia anului 2015 în Sibiu.
• Prof. Dr. Edward Bell – medic specialist renumit în pediatrie şi neonatologie, prodecan al Universității din Iowa, SUA. Este un bun colaborator al medicilor din România, în ultimii 15 ani susținând mai multe programe de instruire şi conferinţe de neonatologie în țara noastră.
• Dr. Corina Ispășoiu – medic primar obstetrică-ginecologie, doctor în științe medicale, având competențe în ecografia materno-fetală.
• Aniela Minu – psiholog clinician principal autonom. Autoare a cărții “Viața ca o Artă – repere și gânduri pentru a trăi frumos”, Aniela Minu crede că nu putem schimba lumea, dar putem fi noi schimbarea pe care o dorim în lume.

Având în vedere că numărul de locuri este limitat, înscrierea la eveniment se face exclusiv prin confirmarea participării la adresa de email: oradesanatate.sibiu@gmail.com, până la data de 20 octombrie 2016.

ora-de-sanatate

Aniela Minu, Corina Ispășoiu, Edward Bell, Livia Ognean, ora de sanatate, sibiu