Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Ora de sănătate

Ora de sănătate

Notice: Funcția WP_Object_Cache::get a fost apelată incorect. Cheia cache trebuie să fie un număr întreg sau un șir de caractere care nu este gol, ai dat cheia NULL. Te rog vezi Depanare în WordPress pentru mai multe informații. (Acest mesaj a fost adăugat în versiunea 6.1.0.) in /home/sibiuon/public_html/wp-includes/functions.php on line 5905

Notice: Funcția WP_Object_Cache::set a fost apelată incorect. Cheia cache trebuie să fie un număr întreg sau un șir de caractere care nu este gol, ai dat cheia NULL. Te rog vezi Depanare în WordPress pentru mai multe informații. (Acest mesaj a fost adăugat în versiunea 6.1.0.) in /home/sibiuon/public_html/wp-includes/functions.php on line 5905
Ora de sănătate

When

25/10/2016    
5:30 PM - 8:00 PM

Where

Librăria Habitus
Piata Mica nr. 4 , Sibiu

Event Type

Loading Map....

„Ora de sănătate” este cea mai recentă inițiativă a Asociației Happy Moms.
Se adresează femeilor și mămicilor din Sibiu, care sunt interesate de anumite teme cu caracter medical și oferă posibilitatea acestora de a interacționa cu medici specialiști, în cadrul unor întâlniri lunare.

Conferință de inaugurare a proiectului, cu tema: „Nașterea naturală vs. nașterea prin cezariană, între opțiune și necesitate”.

Medici invitați:
• Dr. Livia Ognean – medic primar neonatologie-pediatrie, doctor în științe medicale, șef secție al Compartimentului de Terapie Intensivă Neonatală din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu, președinte al Asociației Baby Care și femeia anului 2015 în Sibiu.
• Prof. Dr. Edward Bell – medic specialist renumit în pediatrie şi neonatologie, prodecan al Universității din Iowa, SUA. Este un bun colaborator al medicilor din România, în ultimii 15 ani susținând mai multe programe de instruire şi conferinţe de neonatologie în țara noastră.
• Dr. Corina Ispășoiu – medic primar obstetrică-ginecologie, doctor în științe medicale, având competențe în ecografia materno-fetală.
• Aniela Minu – psiholog clinician principal autonom. Autoare a cărții “Viața ca o Artă – repere și gânduri pentru a trăi frumos”, Aniela Minu crede că nu putem schimba lumea, dar putem fi noi schimbarea pe care o dorim în lume.

Având în vedere că numărul de locuri este limitat, înscrierea la eveniment se face exclusiv prin confirmarea participării la adresa de email: oradesanatate.sibiu@gmail.com, până la data de 20 octombrie 2016.

ora-de-sanatate

Read also x