Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Plăcerea bărbaților la Cinemateca Astra Film

Plăcerea bărbaților la Cinemateca Astra Film
Plăcerea bărbaților la Cinemateca Astra Film

When

11/03/2015    
7:00 PM - 8:30 PM

Where

Astra Film Cinema
Piaţa Mică nr. 11, Sibiu

Event Type

Loading Map....

Cinemateca Astra Film revine miercuri, 11 martie 2015, de la ora 19 la subiectul dragostei la vârsta a treia, de data aceasta în variantă masculină. Cinci bărbați, cinci filosofii ale iubirii, o singură concluzie: iubirea este antidotul pentru gândul la moarte. Men’s Lust / Plăcerea bărbaților (regia Gabi Schweiger) continuă interesul autoarei pentru felul în care dragostea și sexualitatea se manifestă la persoanele trecute de 60 de ani.

Întâlnim un artist – tată împlinit și fericit care încă venerează vaginul, un doctor care crede în monogamie, un om spiritual care așteaptă iluminarea iubind o femeie, un filosof cu o copilărie tulburentă și un bărbat homosexual a cărui viziune directă asupra sa și a iubirii face ca societatea să pară nedreaptă.

Filmul surprinde modul în care se schimbă viața unui bărbat după ce hormonii se liniștesc și cum dorința pentru trupuri tinere este înlocuită de dorința unui partener matur. Moartea este visceral legată de bătrânețe, însă acești bărbați au găsit o alinare în iubire. ”Cuvântul iubire miroase bine”, spune unul dintre ei.

Proiecția filmului Men’s Lust / Plăcerea bărbaților are loc la sala Astra Film Cinema din Piața Mică, nr. 11. Biletele se pun în vânzare cu 30 de minute înaintea începerii proiecției. Informații și rezervări la tel: 0751.166.516

Trailer: www.youtube.com/watch?v=q5d2t1QzaFM

Cinemateca Astra Film este organizată de Astra Film, CNM Astra și Consiliul Județean Sibiu.

Read also x