Povestea Planetelor – Călătorie interplanetară


Povestea Planetelor - Călătorie interplanetară
Loading Map....


Data: 16/01/2018
Ora: 6:30 PM - 8:00 PM
Locatia: Restaurant Pasaj Sibiu


Adauga in Google Calendar


Ce?
– Care este adresa noastră exactă în cosmos?
– Ce vecini planetari avem?
– Din ce sunt făcuți ei și de unde provin toate materialele necesare formării unui sistem solar?
– Dar oare cum se formează un sistem solar?

Înscrie-te aici: https://goo.gl/forms/QKvhbvJWD3ginOJ62

Vom explora cât mai mult cosmosul, microcosmosul și multe alte curiozități „la viteza luminii”, cu scopul de a afla cât mai multe despre mecanismul fascinant de precis, ce ne face, la propriu, viața posibilă – îmbarcați cu toții într-o navă interplanetară imaginară!

Revenim cu picioarele pe pământ, iar la final, cu indulgența norilor, vom încerca să găsim cu telescopul, tot ce avem disponibil pe bolta cerului, din Piața Mică.

Înscrie-te aici: https://goo.gl/forms/QKvhbvJWD3ginOJ62

Cu cine?
Marus Dan – Marius cântă de când a rămas fără cordon ombilical, dar cerul și ce e mai departe de stele a fost mereu un subiect ce i-au stârnit curiozitatea. Atenția i-a fost cu adevărat captivată într-o tabăra, noaptea cu laserul printre stele, de unde a prins primele noțiuni de bază pentru orientare și navigare după cea mai mare hartă, harta stelelor (din emisfera nordică;)!

Cu ce?
Cu multa imaginație, planete, stele și un mare telescop! 🙂

Când?
16 ianuarie, 18:30-20:00

Unde?
Restaurant Pasaj Sibiu

Cum?
Înscrie-te aici: https://goo.gl/forms/QKvhbvJWD3ginOJ62
Contribuția pentru participare, de minim 10 lei o vei face la înregistrarea la atelier. Apreciem timpul tău și ne place punctualitatea, vino mai devreme cu câteva minute în locațiile atelierelor pentru a te face comod!

 

invatam despre sistemul solar, Povestea Planetelor - Călătorie interplanetară, restaurant Pasaj, sibiu, Sibiuonline.com, sistemul solar