Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Pregatirea de drum – pe si cu bicicleta

Pregatirea de drum – pe si cu bicicleta
Pregatirea de drum - pe si cu bicicleta

When

07/03/2018    
6:30 PM - 8:00 PM

Where

Hug the Mug
Nicolae Balcescu, 20, Sibiu, 550159

Event Type

Loading Map....

Ce?
Vom afla de la Iulian cum să ne pregătim bicicletele pentru sezonul cald: reglaje la furca, butuci, angrenaj, frâne. De asemenea, vom afla lucruri interesante despre bicicletele electrice, inclusiv cum să ne transformăm bicicleta în una electrică.
Marius așteaptă întrebări legate de remorci de biciclete, transportul copiilor pe și cu bicicleta părinților, transportul bagajelor în concedii și vine cu sfaturi legate de aceste subiecte.

Cu cine?
Pe Iulian și pe Marius unii dintre noi îi cunoaștem deja de la atelierul din toamnă.

Pentru cei care nu îi cunosc încă:
Iulian Chiva (https://www.facebook.com/profile.php?id=100016108268316&ref=br_rs) e pasionat de mic de biciclete.
De la 9 ani șurubărește pe lângă „fiarele” cu două roți, iar de 3 ani deține un “service & magazin” pentru biciclete. Acum dorește să ne împărtășească și nouă din cunoștințele și din experiența sa.

Lui Marius Bârsan (https://www.facebook.com/maussi03?fref=nf) îi place să ajute oamenii. A făcut voluntariat câțiva ani cu drag și bucurie.
De 3 ani combină bucuria de a ajuta oamenii cu business-ul: închiriază și vinde cutii portbagaj auto, bare transversale, suporturi de biciclete, accesorii pentru biciclete, accesorii auto, unelte și scule.

Cu ce?
Cu pasiune și implicare, dar și plini de curiozitate.

Cum?
Înscrie-te aici: https://goo.gl/forms/QZdjPMJYAL4Kdzqp2 Contribuția pentru participare, de minim 10 lei o vei face la înregistrarea la atelier. Apreciem timpul tău și ne place punctualitatea, vino mai devreme cu câteva minute în locațiile atelierelor pentru a te face comod!

***Când s-a atins numărul maxim de înregistrări, formularul de înscriere se închide, motiv pentru care nu mai poate fi accesat, NU este o eroare! Te așteptăm în locație pentru înregistrări ÎNCEPÂND cu 18:15, locurile rezervate prin înscriere își vor pierde valabilitatea la 18:25, vor fi redistribuite persoanelor care se află în locație și nu au reușit să facă înscrierea! Multumim pentru înțelegere!

Read also x


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/sibiuon/public_html/wp-content/plugins/simple-lightbox/includes/class.utilities.php on line 545