Sănătatea în farfuria ta: ”Noutăți” în nutriție

Sănătatea în farfuria ta: ”Noutăți” în nutriție

When

20/09/2017    
6:30 PM - 8:00 PM

Where

Incubator107 Sibiu
false, false, false

Event Type

Loading Map....

Ce?
În ziua de astăzi, există foarte foarte multe informații privind modul nostru de alimentație. Aceste informații au sau nu au o bază științifică sau doar interes publicitar (unele din ele fiind uneori chiar agresive)?

Pentru o informare sănătoasă și pentru a face lumină în acest haos de informații contradictorii ar fi bine să căutăm sursele originare. Pentru asta, o să aruncăm o privire în trecut pentru a întelege prezentul și pentru a cerne aceste informații.

Credem că e momentul pentru evoluție și sănătate, iar nutriția și schimbarea stilului de viață pot fi pașii determinanți în această direcție. Cunoșterea ne poate salva pe noi și pe cei apropiați nouă.

Cu cine?
Cu Vasilica Silvia Neamu și Mihai-Victor Zerbes tehnicieni nutriționiști pasionați și preocupați de toate aspectele nutriției și de impactul acesteia asupra vieții. Dornici să împărtășească cu voi pasiunea și cunoștințele lor.

Cu ce?
Cu curiozitate şi dorința de schimbare, de evoluție, cu pix și caiet și cu toate simțurile active (în special cu ochii și urechile mari) !

Când?
20 septembrie, orele 18:30 – 20:00

Cum?
Înscrie-te online – înscrierea înseamnă rezervarea unui loc în sală, invită și un prieten! https://goo.gl/forms/A0JRD6qmxtQC3haY2

Sănătatea în farfuria ta ”Noutăți” în nutriție