Seara cu Povești


Seara cu Povești
Loading Map....


Data: 13/02/2017
Ora: 6:30 PM - 7:30 PM
Locatia: Librăria Habitus


Adauga in Google Calendar


Naru și Ariki au vrut o viață diferită și au ales să facă saltul înspre partea bună a insulei, partea plină de flori, copaci, păsări și mâncare din abundență. Odată ajunși acolo, au realizat că saltul nici măcar nu a fost atât de greu precum credeau, și mai târziu au înțeles de ce atât de puțini oameni l-au făcut: pe partea rea a insulei auzeai doar vocile resemnate ale oamenilor fără visuri, oameni plini de frică și disperare, oameni care nu ar sări niciodată.

Și lumea pe care o descoperă Camil, marmota aflată la întâia primăvară e plină de frumusețe și întâmplări drăgălașe, căci e ghidat de acest lucru promis: „Totul va fi bine!” Și el e convins că promisiunea rămâne promisiune.

Cât despre ceasurile cu inimă, cele care merg mai repede sau mai încet, în funcție de nevoile oamenilor, știm doar că am vrea să le aducem înapoi, și, până la urmă, depinde doar de noi să o facem.

Iar pe drumul spre înfăptuire, ne întâlnim cu tigrul fără culoare, căruia i se întâmplă ceva magic după ce i se șoptește de multe ori în ureche: ”Vei fi liber din nou, vei vedea!”

Luni seara ne conectăm cu propriile valori. Ne conectăm cu noi: frumoși, curajoși, încrezători, plini de iubire și hotărâți pe drumul nostru.

Vă aștept cu drag!

Intrare: 10 lei
Durata: aproximativ 1 oră

Seara cu Povești

marciana mois, povesti, sibiu