Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Seara de psihoterapie: 7. Cuplul: relație și intimitate

Seara de psihoterapie: 7. Cuplul: relație și intimitate
Seara de psihoterapie: 7. Cuplul: relație și intimitate

When

27/11/2019    
6:30 PM - 8:00 PM

Where

Colt
Calea Dumbrăvii 50, sibiu, sibiu

Event Type

Loading Map....

Ce?
De ce nu funcționează relația mea, de ce mă învârt în aceleași tipuri de relații și ajung în același punct, care este natura umană și de ce sunt atât de multe dificultăți în a avea sau a păstra o relație de cuplu stabilă? Acestea sunt o parte din întrebările la care vom răspunde la acest atelier.
⚠ Înscrie-te aici: https://forms.gle/FSjhL7jCDvmpukXT7

Cu ce?
Cu multa acceptare și iubire. Cu nevoia, dorința de a avea și pastra o relație de cuplu care să aducă liniște și pace în viața ta.

Continuăm programul de transformare cu al 7 – lea atelier!

Programul de 9 luni a fost conceput după modelul unui proces de terapie, astfel încât, pe parcursul celor 9 luni, prin participarea la ateliere și aplicarea „exercițiilor pentru acasă” vei putea ajunge la îndeplinirea obiectivelor de dezvoltare personală.

Cu ce?
Tot ce e nevoie să faci este să fii prezent cu curiozitate, deschidere și cât mai multe întrebări. Noi vom veni cu explicații, aplicații practice, teme de reflecție, recomandări bibliografice și un program de aplicații pentru acasă, adaptat la viața cotidiană, astfel încât să apară cu adevărat schimbările pe care le dorești.

Cu cine?
Cu Adrian Beu – psihoterapeut, psiholog, trainer interesat de tot ceea ce înseamnă dezvoltare umană de la corp până la suflet. Adrian are o experiență de peste 9 ani în consiliere psihologică, consiliere psihopedagogică și psihoterapie. A inițiat numeroase proiecte de dezvoltare pentru elevi și de well-being pentru adulți.
Adrian: „Sunt într-o continuă dezvoltare, student pe viață, mă bucur de fiecare moment al vieții, învăț și reînvăț fiecare lecție primită”.

Unde?
Compania Colt, Calea Dumbrăvii 50

Cum?
⚠ Înscrie-te aici: https://forms.gle/FSjhL7jCDvmpukXT7
Participare pe bază de înscriere prin completarea formularului.Contribuția ta pentru participarea la atelier este o minimă donație de 20 lei. La intrarea la atelier noi vom verifica lista de înscrieri!

Când?
27 noiembrie, 18:30-20:00

…………………………………………………………………………………………..
incubator107 Sibiu este locul în care ORICINE, poate învăța pe ORICINE, ORICE! Organizăm ateliere de dezvoltare personală numai bune pentru a petrece timpul după viața de la birou – ne relaxăm, învățăm lucruri noi, creștem, socializăm și cunoaștem oameni!

Vrei să susții un atelier? Completează formularul: https://forms.gle/R9MezwmzmwSK3MUC7

Read also x