Seara de psihoterapie – Atașamentul în relații

Seara de psihoterapie - Atașamentul în relații

When

19/10/2016    
6:30 PM - 8:00 PM

Where

Laborator Synevo Sibiu
Calea Dumbrăvii, nr. 17, Sibiu

Event Type

Loading Map....

Seara de psihoterapie – îți propunem în fiecare lună o întâlnire de discuții cu și despre concepte psihoterapeutice. În fiecare lună va fi abordată o altă temă, prestabilită sau propusă de cei prezenți.

Seara de psihoterapie este o seară pentru suflet, minte și trup; pentru liniște sau energizare, pentru acceptare sau motivare… fiecare poate găsi exact ceea ce-și dorește.

Ce?
De multe ori ne întrebăm care este motivul pentru care ne comportăm și reacționăm într-un anumit fel în relațiile pe care le avem, fie că sunt relații de cuplu sau de orice altă natură. Răspunsul poate fi găsit, în majoritatea cazurilor, în tipul de atașament pe care îl avem. Vom descoperi care sunt tipurile de atașament și sub egida căruia am trăit până în acest moment.

Cu cine?
Cu Adrian Beu – psihoterapeut, psiholog, trainer interesat de tot ceea ce înseamnă dezvoltare umană de la corp până la suflet. Adrian are o experiență de peste 7 ani în consiliere psihologică, consiliere psihopedagogică și psihoterapie. A inițiat numeroase proiecte de dezvoltare pentru elevi și de well-being pentru adulți.

Adrian: „Sunt într-o continuă dezvoltare, student pe viață, mă bucur de fiecare moment al vieții, învăț și reînvăț fiecare lecție primită”.

Cu ce?
Cu tine. Cu tot ceea ce ești tu în fiecare moment al vieții tale, cu toată persoana TA pe care o cunoști… și pe care n-ai descoperit-o încă.

Când?
Miercuri, 19 octombrie, 18:30-20:00

Unde?
Laborator Synevo Sibiu – Calea Dumbrăvii Nr. 17
https://www.facebook.com/pages/Laborator-Synevo-Sibiu/464417510407587?fref=ts

Cum?
Înscrie-te online – înscrierea înseamnă rezervarea unui loc în sală! Invită și un prieten!

Întreabă echipa incubator de voucherele incubator și poți beneficia de reduceri și gratuități la serviciile oferite de partenerii și colaboratorii noștri!

Contribuția ta pentru participare este o donație minimă sugerată de 10 lei.

seara-de-psihoterapie-atasamentul-in-relatii