Seara de psihoterapie: Cum să-ți dezvolți voința


Seara de psihoterapie: Cum să-ți dezvolți voința
Loading Map....


Data: 27/03/2018
Ora: 6:30 PM - 8:00 PM
Locatia: Restaurant Pasaj Sibiu


Adauga in Google Calendar


Ce ?
Obiectivele psihoterapiei sunt nu numai de a aduce liniștea și armonia persoanei aflată în suferință, ci din ce în cel mai mult, îmbunătățirea calității vieții în contextul complexității lumii moderne.

Aici vei afla ce ai nevoie să ști pentru a-ți dezvolta voința

Îți propunem în fiecare lună o întâlnire de discuții cu și despre concepte psihoterapeutice. În fiecare lună va fi abordată o altă temă, prestabilită sau propusă de cei prezenți.

Seara de psihoterapie este o seară pentru suflet, minte și trup; pentru liniște sau energizare, pentru acceptare sau motivare… fiecare poate găsi exact ceea ce-și dorește.

Cu cine?
Cu Adrian Beu – psihoterapeut, psiholog, trainer interesat de tot ceea ce înseamnă dezvoltare umană de la corp până la suflet. Adrian are o experiență de peste 7 ani în consiliere psihologică, consiliere psihopedagogică și psihoterapie. A inițiat numeroase proiecte de dezvoltare pentru elevi și de well-being pentru adulți.
Adrian: „Sunt într-o continuă dezvoltare, student pe viață, mă bucur de fiecare moment al vieții, învăț și reînvăț fiecare lecție primită”.

Cu ce?
Cu dorința de dezvoltarea personală, cu dorința de a găsi ce este mai bun și frumos pentru tine în această viață… și cu mult drag…

Când?
27 februarie, 18:30-20:00

Unde?
Restaurant Pasaj Sibiu

Cum?
Curând vom lansa formularul. Contribuția pentru participare, de minim 10 lei o vei face la înregistrarea la atelier. Apreciem timpul tău și ne place punctualitatea, vino mai devreme cu câteva minute în locațiile atelierelor pentru a te face comod!

***Când s-a atins numărul maxim de înregistrări, formularul de înscriere se închide, motiv pentru care nu mai poate fi accesat, NU este o eroare! Te așteptăm în locație pentru înregistrări ÎNCEPÂND cu 18:15, locurile rezervate prin înscriere își vor pierde valabilitatea la 18:25, vor fi redistribuite persoanelor care se află în locație și nu au reușit să facă înscrierea! Multumim pentru înțelegere!

Adrian Beu, incubator107, sibiu