Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Seara de psihoterapie: masculinitate si feminitate in cuplu

Seara de psihoterapie: masculinitate si feminitate in cuplu

Notice: Funcția WP_Object_Cache::get a fost apelată incorect. Cheia cache trebuie să fie un număr întreg sau un șir de caractere care nu este gol, ai dat cheia NULL. Te rog vezi Depanare în WordPress pentru mai multe informații. (Acest mesaj a fost adăugat în versiunea 6.1.0.) in /home/sibiuon/public_html/wp-includes/functions.php on line 6031

Notice: Funcția WP_Object_Cache::set a fost apelată incorect. Cheia cache trebuie să fie un număr întreg sau un șir de caractere care nu este gol, ai dat cheia NULL. Te rog vezi Depanare în WordPress pentru mai multe informații. (Acest mesaj a fost adăugat în versiunea 6.1.0.) in /home/sibiuon/public_html/wp-includes/functions.php on line 6031
Seara de psihoterapie: masculinitate si feminitate in cuplu

When

26/04/2017    
6:30 PM - 8:00 PM

Where

Hug the Mug
Nicolae Blacescu nr. 20, Sibiu

Event Type

Loading Map....

Seara de psihoterapie – îți propunem în fiecare lună o întâlnire de discuții cu și despre concepte psihoterapeutice. În fiecare lună va fi abordată o altă temă, prestabilită sau propusă de cei prezenți.

Seara de psihoterapie este o seară pentru suflet, minte și trup; pentru liniște sau energizare, pentru acceptare sau motivare… fiecare poate găsi exact ceea ce-și dorește.

Ce?
Despre masculinitate și feminitate, despre mituri, despre ritualuri, cu umor și seriozitate. Află în ce fel relaționezi în cuplu și nu numai. Vezi în ce fel s-au schimbat relațiile între sexe și ce poți face pentru a aduce, din nou, armonie în cuplu.

Cu cine?
Cu Adrian Beu – psihoterapeut, psiholog, trainer interesat de tot ceea ce înseamnă dezvoltare umană de la corp până la suflet. Adrian are o experiență de peste 7 ani în consiliere psihologică, consiliere psihopedagogică și psihoterapie. A inițiat numeroase proiecte de dezvoltare pentru elevi și de well-being pentru adulți.
Adrian: „Sunt într-o continuă dezvoltare, student pe viață, mă bucur de fiecare moment al vieții, învăț și reînvăț fiecare lecție primită”.

Cu ce?
Cu tot ceea ce ești tu! Cu bărbatul din tine și/sau femeia din tine…. Nu contează dacă ești sau nu într-o relație, ci contează curajul pe care îl ai pentru a te descoperi și pentru a ști ce-ți dorești de la tine și de la relații.

Când?
26 aprilie, 18:30-20:00

Cum?
Înscrie-te online – înscrierea înseamnă rezervarea unui loc în sală! Invită și un prieten!
Contribuția ta pentru participare este o donație minimă de 10 lei.
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSczFXmLcvjyBtxjmMYmEzTtyc3VM4x3RSLO_KbLzqQVxDzpfg/viewform?usp=sf_link

masculinitate si feminitate in cuplu

Read also x