Seara de psihoterapie: Rusinea si timiditatea partea a 2-a

Seara de psihoterapie: Rusinea si timiditatea partea a 2-a

When

28/03/2017    
6:30 PM - 8:00 PM

Where

Laborator Synevo Sibiu
Calea Dumbrăvii, nr. 17, Sibiu

Event Type

Loading Map....

Seara de psihoterapie – Rușine și timiditate 2

Seara de psihoterapie – îți propunem în fiecare lună o întâlnire de discuții cu și despre concepte psihoterapeutice. În fiecare lună va fi abordată o altă temă, prestabilită sau propusă de cei prezenți.

Seara de psihoterapie este o seară pentru suflet, minte și trup; pentru liniște sau energizare, pentru acceptare sau motivare… fiecare poate găsi exact ceea ce-și dorește.

Ce?
Continuăm discuțiile despre Rușine și Timiditate! Ai ratat prima întâlnire? Nici o problemă, descoperi cum îți influențează rușinea și timiditatea viața.

Vom discuta despre ce este rușinea, cum aparea ea și cum ne influențează viața. Rușinea și timiditatea sunt, de multe ori, un impas în viața profesională, socială, personală și intima. Vom intra în lumea psihoterapiei și a deschiderii către propriile resurse pentru atingerea obiectivelor.

Cu cine?
Cu Adrian Beu – psihoterapeut, psiholog, trainer interesat de tot ceea ce înseamnă dezvoltare umană de la corp până la suflet. Adrian are o experiență de peste 7 ani în consiliere psihologică, consiliere psihopedagogică și psihoterapie. A inițiat numeroase proiecte de dezvoltare pentru elevi și de well-being pentru adulți.
Adrian: „Sunt într-o continuă dezvoltare, student pe viață, mă bucur de fiecare moment al vieții, învăț și reînvăț fiecare lecție primită”.

Cu ce?
Ca de obicei cu multă deschidere și curiozitate. Fiecare parte din noi are nevoie de ceva, inclusiv acea parte mai timidă și rușinoasă pe care toți o avem.

Când?
28 martie, 18:30-20:00

Unde?
Laborator Synevo

Cum?
Înscrie-te online – înscrierea înseamnă rezervarea unui loc în sală! Invită și un prieten!
Contribuția ta pentru participare este o donație minimă de 10 lei.
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf9NMH4FlPyI6KwEfbDVI5GK289ArQffBPpcXHGObLpQnWVzg/viewform

Seara de psihoterapie Rusinea si timiditatea partea a 2-a