Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

SIBIU – Comunitate a mămicilor informate

SIBIU – Comunitate a mămicilor informate
SIBIU - Comunitate a mămicilor informate

When

12/10/2015 - 16/10/2015    
Toata ziua

Where

Librăria Habitus
Piata Mica nr. 4 , Sibiu

Event Type

Loading Map....

Sibiu-comunitate a mămicilor informate este un eveniment dedicat în totalitate mamelor, identice prin probleme, unice prin ele însele și prin copiii pe care îi iubesc.

În perioada 12-16 octombrie 2015, sala de conferință din Librăria Habitus va reuni sub același acoperiș, atât specialiști din domenii precum pediatria, psihologia, nutriția și educația, cât și mămici de succes care sa ne împărtășească ce a însemnat această experiență pentru ele, cum s-a schimbat viața lor la sosirea unui copil și felul în care reușesc să managerieze, cu succes, calitatea de femeie de carieră și cea de mamă.

Așadar, evenimentul va pune în discuție atât conceptul de “ A fi mama”, dar și cel de “ A fi femeie”, deoarece mamele au dreptul și chiar obligația de a-și trăi viața împreuna cu copilul, acesta fiind un membru al familiei și nu o povară, o bucurie, nu un sacrificiu.

comunitateamamicilor

Read also x


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/sibiuon/public_html/wp-content/plugins/simple-lightbox/includes/class.utilities.php on line 545