Singurătatea – sens și conexiune


Singurătatea - sens și conexiune
Loading Map....


Data: 14/03/2018
Ora: 6:30 PM - 8:00 PM
Locatia: Restaurant Pasaj Sibiu


Adauga in Google Calendar


Ce?
Singurătatea sau mai precis teama și evitarea singurătății tinde să devină problema primordială a prezentului. Se vorbește tot mai mult de izolare și sentimente cronice de singurătate, în special în rândul persoanelor tinere. Oamenii sunt ființe sociale.

Înscrie-te aici: https://goo.gl/forms/fGoxsEXOyzlDE8h13

Cu toții tânjim după intimitate, înțelegere și căldură umană. În același timp un paradox al singurătății, pe care vă propun să îl explorăm împreună, este că evitarea ei conduce la izolare și detașare socială.

Cu cine?
Alexandru Ecea – psihoterapeut Gestalt și psiholog clinician. Lucrez în cadrul propriului cabinet și în Serviciul Public de Asistență Socială, Biroul Protecția Copilului. Uneori sunt și blogger. Sunt interesat de toate felurile prin care psihologia și psihoterapia poate depăşi graniţele unui cabinet și poate fi adusă în viața oamenilor.
https://alexecea.wordpress. com/

Vă propun să căutăm împreună sensul singurătății și cum putem transforma emoția ei într-o punte către intimitate și conexiune.

Cu ce?
Cu deschidere.

Când?
14 martie

Cum?
Înscrie-te aici: https://goo.gl/forms/fGoxsEXOyzlDE8h13
Contribuția pentru participare, de minim 10 lei o vei face la înregistrarea la atelier. Apreciem timpul tău și ne place punctualitatea, vino mai devreme cu câteva minute în locațiile atelierelor pentru a te face comod!

***Când s-a atins numărul maxim de înregistrări, formularul de înscriere se închide, motiv pentru care nu mai poate fi accesat, NU este o eroare! Te așteptăm în locație pentru înregistrări ÎNCEPÂND cu 18:15, locurile rezervate prin înscriere își vor pierde valabilitatea la 18:25, vor fi redistribuite persoanelor care se află în locație și nu au reușit să facă înscrierea! Multumim pentru înțelegere:)

Alexandru Ecea, incubator107, sibiu