Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Spider-Man: Far From Home (Omul-Păianjen: Departe de Casă) – 3D

Spider-Man: Far From Home (Omul-Păianjen: Departe de Casă) – 3D
Spider-Man: Far From Home (Omul-Păianjen: Departe de Casă) - 3D

When

12/07/2019 - 18/07/2019    
5:20 PM - 10:15 PM

Where

Centrul Cultural "Ion Besoiu" Sibiu
Strada Emil Cioran nr 1A, Sibiu, Sibiu

Event Type

Loading Map....
Spider-Man: Far From Home (Omul-Păianjen: Departe de Casă) – 3D
Tara: SUA | Durata: 2h 10 min
Gen film:Acţiune, Aventuri, Comedie, SF
SÂMBĂTĂ ȘI DUMINICĂ – ora 15:40 – Sala Ion Besoiu – Nr. 1
ZILNIC – ora 17:20 – Sala Ion Besoiu – Nr. 1
ZILNIC – ora 20:15 – Sala Nr. 2

 

În Omul păianjen: Departe de casă, Tom Holland revine în rolul super-eroului prietenos din vecini, care – – după evenimentele din Avengers: Endgame – trebuie să intervină pentru a se opune noilor ameninţări puse în faţa lumii noastre, care s-a schimbat pentru totdeauna. Filmul extinde universul Spider-Man, scoţându-l pe Peter Parker din zona de confort a casei sale din Queens, New York, pentru a-l trimite în Europa, în ceea ce se presupunea că va fi o vacanţă şcolară – dar care se transformă în cea mai mare provocare şi aventură epică de până acum.
Nick Fury, fostul şef al S.H.I.E.L.D., îi spune lui Peter că Spider-Man va trebui să facă faţă unei noi provocări, aceea a Creaturilor celor patru elemente fundamentale: pământul, aerul, apa şi focul. Creaturile monstruoase au scos capul printr-o gaură a universului… după şocul creat de evenimentele din Avengers: Infinity War şi Avengers: Endgame.
Peter îl întâlneşte apoi pe Quentin Beck, un super-erou, cunoscut și ca Mysterio, care vine de pe o planetă alternativă Pământului şi care e hotărât să pună capăt asaltului acestor creaturi ale elementelor fundamentale.
Departe de casă, Peter trebuie să-şi protejeze prietenii, să salveze lumea, să se ridice la înălţimea unei provocări căreia numai el îi poate face faţă şi să se împace cu destinul său de Spider-Man.

Read also x