Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Stand-up şi Roast @Sibiu – Gabriel Gherghe şi Nae Nicolae

Stand-up şi Roast @Sibiu – Gabriel Gherghe şi Nae Nicolae

Notice: Funcția WP_Object_Cache::get a fost apelată incorect. Cheia cache trebuie să fie un număr întreg sau un șir de caractere care nu este gol, ai dat cheia NULL. Te rog vezi Depanare în WordPress pentru mai multe informații. (Acest mesaj a fost adăugat în versiunea 6.1.0.) in /home/sibiuon/public_html/wp-includes/functions.php on line 5905

Notice: Funcția WP_Object_Cache::set a fost apelată incorect. Cheia cache trebuie să fie un număr întreg sau un șir de caractere care nu este gol, ai dat cheia NULL. Te rog vezi Depanare în WordPress pentru mai multe informații. (Acest mesaj a fost adăugat în versiunea 6.1.0.) in /home/sibiuon/public_html/wp-includes/functions.php on line 5905
Stand-up şi Roast @Sibiu - Gabriel Gherghe şi Nae Nicolae

When

19/10/2017    
8:00 PM - 9:30 PM

Where

Imperium Live
Str. Nicolae Balcescu nr. 24, Sibiu

Event Type

Loading Map....

Cu peste 10 milioane de vizualizări pe youtube, Gabriel Gherghe şi Nae Nicolae sunt doi dintre cei mai îndrăgiţi comedianţi din România. Împreună cu cel mai controversat personaj de la iUmor, Cosmin Marinescu – COCO şi promiţătorul Petrica Istoc vin cu cel mai tare show de stand-up plus ROAST-ul lui Cosmin Marinescu Coco sau pârleala cum i-am spune noi în româneşte!

Unde? Imperium Live
Când? Joi, 19 Octombrie Ora 20:00
Bilete presale – 25 lei // In seara evenimentului – 35 lei
☎️ REZERVĂRI: 0369454690 sau 0745391481. ☎️

Nae Nicolae
A făcut furori în emisiunea iUmor unde i-a surprins pe cei din juriu cu stilul său unic prin care reuşeşte să se prezinte pe scenă. Un comediant atipic care surprinde cu fiecare apariţie.

https://www.youtube.com/watch?v=NpH6dbr9RO4 Semifinala iUmor Nae Nicolae

Gabriel Gherghe
A impresionat atât juriul iUmor cât şi publicul de acasă prin umorul său fin. El este câştigătorul Stand Up Fest 2014, face parte din noua generaţie a comediei. Moldovean din Adjud, face stand-up comedy din mai 2012 şi a avut spectacole în cele mai cunoscute cluburi de comedie din toată ţara, a urcat pe scena Deko Cafe şi Club 99 şi a avut spectacole alături de comedianţi consacraţi ca Dan Badea, Teo, Vio, Costel şi Bordea. A mai avut spectacole şi în cadrul Stand-Up în The City cel mai cunoscut turneu de profil din România cât şi la Festivalul Internaţional de Stand Up Comedy Cluj.

https://www.youtube.com/watch?v=Dh-5zrbVB24 Gabriel Gherghe Finala iUmor

Coco Marinescu – blamat şi hulit de multă lume, Cosmin Marinescu aka Coco a imitat personaje, a fost magician ba chiar a reuşit să-l convingă pe Micutzu Cosmin Nedelcu şi pe Dan Badea Chiar El să îi facă treaba în concurs! În ciuda haterilor şi prin perseverenţă maximă a ajuns coprezentator în sezonul 4 iUmor.

Petrică Istocc, tânăr comediant din Iasi, absolvent de filozofie îşi exprimă trăirile şi frustrările pe scenă, totul spre deliciul tău!

Read also x