Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Stăpânirea emoțiilor în negocieri

Stăpânirea emoțiilor în negocieri
Stăpânirea emoțiilor în negocieri

When

30/05/2017    
6:30 PM - 8:00 PM

Where

She's green
Timotei Popovici nr. 19, sibiu

Event Type

Loading Map....

Ce?
Trăim într-o lume emoțională, nu rațională.
Conștientizăm tot mai mult importanța emoțiilor noastre în toate activitățile și interacțiunile pe care le avem zi de zi.
Negocierile sunt de multe ori pentru noi situații stresante. Gândește-te de pildă la negocierea salariului sau a unei măriri de salariu: simți un nod în stomac imaginându-ți cum ar putea decurge?…

Adevărul este că nu ne place să negociem. Ce bine ar fi dacă am obține din prima ceea ce cerem fără să mai trecem prin calvarul unor conversații mai mult sau mai puțin contradictorii!
Atunci când vrei să obții ceva de la altcineva, de cele mai multe ori negociezi. Nu vei putea să eviți negocierile la nesfârșit, nu vei putea ceda mereu.

Participă la atelierul ”Stăpânirea emoțiilor în negocieri” și vei afla cum să-ți stăpânești emoțiile atunci când negociezi. Apoi înfruntă cu curaj cele mai grele negocieri pe care le ai de purtat!

Cu cine?
Cu Ioana Andrievici – negociator, speaker, trainer & coach.
Ioana este expert negociator, autor, trainer și coach în negociere, de profesie jurist, specializată în domeniul negocierii. Experiența ei în domeniu se întinde pe parcursul a peste 12 ani în care abilitățile sale au oferit baze solide de negociere pentru companiile și persoanele cu care a lucrat. Este de asemenea co-fondator și co-owner la compania Rubinian în cadrul căreia a realizat partea de modele de contracte complexe – ca bază solidă de negociere pentru ambele părți și autoarea cărții ”101 tehnici de negociere”.

În prezent Ioana oferă traininguri, workshopuri și consultanță individuală în dezvoltarea abilităților de negociere, stabilirea strategiilor, alegerea tacticilor și tehnicilor de negociere pentru cazuri concrete.
Mai multe despre Ioana puteți citi pe site-ul ei www.ioana-consult.ro

Cu ce?
Cu deschidere, curiozitate, curaj, poftă de învățare și socializare!

Când?
30 mai

Cum?
Înscrie-te online – înscrierea înseamnă rezervarea unui loc în sală, invită și un prieten! Contribuția ta pentru participare este o donație minimă de 10 lei.
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeX_Swg76rl464hgfrOiugAlLXFwIPu3JUBRdQyPt6Iq0B6BQ/viewform?usp=sf_link

 

Stăpânirea emoțiilor în negocieri

Read also x


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/sibiuon/public_html/wp-content/plugins/simple-lightbox/includes/class.utilities.php on line 545