ȘtiinQuestu – eveniment final Științescu 2.0/ quiz & fundraising


ȘtiinQuestu - eveniment final Științescu 2.0/ quiz & fundraising
Loading Map....


Data: 22/09/2016
Ora: 6:00 PM - 9:00 PM
Locatia: Științescu Hub


Adauga in Google Calendar


ȘtiinQuestu se întâmplă în 22 septembrie și este un eveniment dedicat științei. Are loc la Științescu Hub și își propune să arate publicului ce s-a întâmplat în ediția 2.0 la Fondul Științescu Sibiu: vom afla mai multe despre cele 11 proiecte finanțate în 2016, despre educatorii Științescu și sutele de tineri care au trecut prin ateliere.

Dincolo de asta, ȘtiinQuestu va fi chiar un quest – un quest adresat de această dată adulților. Vei putea trece de provocările ȘtiinQuestu?

Agendă:
• 18.00 – 19.00: prezentare rezultate Științescu 2.0
• 19.00 – 19.15: bufet în curtea Științescu
• 19.20+: ȘtiinQuestu sau cum treci de provocările Științescu

Cei prezenți la eveniment vor fi invitați să ia contact direct cu proiectele Științescu, vor fi provocați să treacă pe la standurile proiectelor unde fiecare echipă va pregăti un mic joc care va reprezinta acvitatea atelierelor susținute de ei: participanții vor trebui să monteze câteva piese dintr-un circuit electric, sa programeze un roboțel, să realizeze un design la mașina de brodat electrică, să rezolve diverse provocări inspirate de știința pentru cei mici. Vor avea sprijinul unui copil sau tânăr, dintre cei care deja au participat la atelier.

Nu se acordă note și nici calificative, doar porții suplimentare de bunătățuri și sucuri celor mai rapizi participanți care vor reuși să finalizeze provocările ȘtiinQuestu.

Vom avea alături de noi un participant deosebit: o instalație semnată de artistul Stefan Radu Cretu, educator Științescu în 2016, realizată în colaborare cu Clubul Micilor Electronisti. Ei lucrează la crearea unui cub imens care va prezenta câteva din realizările proiectelor Științescu într-un mod cu totul inedit.

Vă așteptăm alături de noi! Accesul este gratuit – donațiile pentru Științescu Hub sunt binevenite.

stiinquestu-eveniment-final-stiintescu-2-0-quiz-fundraising

sibiu, ȘtiinQuestu, Științescu Hub