Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Stiintele esoterice in cunoasterea de sine

Stiintele esoterice in cunoasterea de sine
Stiintele esoterice in cunoasterea de sine

When

20/03/2018    
6:30 PM - 8:00 PM

Where

Hug the Mug
Nicolae Balcescu, 20, Sibiu, 550159

Event Type

Loading Map....

Ce?
Stiintele Esoterice si valoarea lor in cunoasterea/acceptarea de sine.

Înscrie-te aici: https://goo.gl/forms/PAhq0WNLR8KDmYHe2

Stiintele esoterice reprezinta doctrine si practici, de cele mai multe ori stravechi, care au ca obiect fenomene tainice, inaccesibile cunoasterii obisnuite.

Cele mai cunoscute sunt astrologia, cititul in carti/tarot, cititul palma, etc. In fapt, oricare dintre aceste forme de a „citi”, reprezinta atat o forma de intuitie cat si de intelegere a propriului nostru eu interior care ne ghideaza pas cu pas, zi de zi.

A existat mereu o fascinatie mai mult sau mai putin ascunsa pentru aceste discipline, astfel incat ele reusesc in momentul de fata sa isi faca simtita prezenta din ce in ce mai mult in cotidianul nostru.

In cadrul acestui atelier, intentionez sa va prezint intr-un mod ludic si dinamic o forma de astrologie Vedica (din vechea Indie), pe care o consider o unealta vitala pentru oricine isi doreste sa inteleaga mai aprofundat cum se manifesta universul prin noi insine. Spperam sa avem multe momente de „AH-HA” impreuna, si sa putem pune bazele unei relatii cu noi insine si cu ceilalti, de pe un teren mai armonios si mai solid.

Cu Cine:
Ayla Ingrid este absolventa a Facultatii de Psihologie din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara si a lucrat, in ultimii 15 ani cu cele mai diverse categorii de populatie, de la persoane cu tentative de suicid, abandon maternal, adictii, depresii, etc.

Viata a hotarat sa o aduca pe drumul initiat de unul dintre cei mai reputati astrologi de pe planeta, Domnul Ernst Wilhelm, impreuna cu care colaboreaza in mod cotidian, atat in cercetare cat si in oferirea de servicii personalizate.

Mai multe despre Ayla Ingrid puteti gasi pe siteul: www.aylabyingrid.com, http://www.vedic-astrology.net/Find-an-Astrologer.asp

Cu ce?
Cu deschidere si curiozitate, cu intrebari referitoare la destinul dvs sau al celor dragi.

Când?
20 martie 18:30-20:00

Cum?
Înscrie-te aici: https://goo.gl/forms/PAhq0WNLR8KDmYHe2
Contribuția pentru participare, de minim 10 lei o vei face la înregistrarea la atelier. Apreciem timpul tău și ne place punctualitatea, vino mai devreme cu câteva minute în locațiile atelierelor pentru a te face comod!

***Când s-a atins numărul maxim de înregistrări, formularul de înscriere se închide, motiv pentru care nu mai poate fi accesat, NU este o eroare! Te așteptăm în locație pentru înregistrări ÎNCEPÂND cu 18:15, locurile rezervate prin înscriere își vor pierde valabilitatea la 18:25, vor fi redistribuite persoanelor care se află în locație și nu au reușit să facă înscrierea! Multumim pentru înțelegere!

Read also x