Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Street Delivery Sibiu

Street Delivery Sibiu
Street Delivery Sibiu

When

25/05/2018 - 27/05/2018    
Toata ziua

Where

- LOCATII MULTIPLE Sibiu -
Eveniment care se desfasoara in mai multe locatii, Sibiu

Event Type

Loading Map....

Ce?

Street Delivery este un manifest urban care are loc pe străzile din România şi, cât de curând, şi în câteva oraşe europene.
Revendicăm țesutul urban și îl oferim pietonilor, care îl mobilează cu ideile lor pentru un oraș mai prietenos. Autoritățile publice, liderii de opinie și actorii locali sunt invitați pentru inspirație și dezbatere.

Cum?

Cream Zone Autonome Temporare pentru a arăta că străzile pot înflori când oamenii încep să le utilizeze cu adevărat și că orașul prosperă când creativitatea, comunitățile urbane și brandurile etice înlocuiesc mașinile.
Vrem să arătăm calea spre un habitat mai sustenabil prin arte, urbanism, arhitectură și activism social, să regândim un oraș în care se poate trăi cu plăcere.

De ce?

Fiindcă ține și de noi să creăm un habitat mai plăcut, mai deștept, sustenabil. Un oraș pentru oameni, în care pietonii să aibă prioritate.
► Street Delivery a fost fondat în mai 2006 de Fundația Cărturești și Ordinul Arhitecților din România și a fost adoptat în România de 8 orașe până azi, Sibiul alăturându-se din acest an.

Read also x


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/sibiuon/public_html/wp-content/plugins/simple-lightbox/includes/class.utilities.php on line 545