SUBTERANA CINEMATOGRAFICĂ – În mijlocul pustiului alb (2012)

SUBTERANA CINEMATOGRAFICĂ - În mijlocul pustiului alb (2012)

When

27/02/2014    
8:00 PM - 9:40 PM

Where

Librăria Humanitas Constantin Noica
Nicolae Bălcescu, 16, Sibiu, 550159

Event Type

Loading Map....

Subterana Cinematografică și Transilvania Film vă invită la proiecția filmului ÎN MIJLOCUL PUSTIULUI ALB, o producţie norvegiană, în regia lui Peter Næss. Proiecţia va avea loc joi, 27 februarie, la Librăria Humanitas din Sibiu, cu începere de la ora 20.00.

Din distribuția filmului fac parte tineri aflați în plină ascensiune pe plan European, precum actorii de origine germană David Kross, cunoscut pentru rolul său din The Reader și Florian Lukas – Good Bye, Lenin, sau Rupert Grint, actorul britanic ce îl interpretează pe Ron Weasley în Harry Potter.

Sinopsis:
La începutul celui de-al doilea război mondial o întâlnire întâmplătoare dintre două aeronave – una britanică, alta germană – deasupra regiunii sălbatice norvegiene, are ca urmare prăbușirea acestora într-o zonă izolată. Printr-o coincidență, echipajele caută adăpost în același loc. Trebuie să se străduiască să învingă iarna aspră pentru a se întoarce la război și la a lupta unul împotriva celuilalt.
Deși războiul i-a făcut dușmani, pe zi ce trece, ostilitățile sunt din ce în ce mai greu de justificat. Necesitatea reciprocă duce la prietenii incerte, iar regulile războiului sunt puse deoparte.

Biletul de intrare la proiecţie este 7 lei.

Subterana Cinematografică este organizată de Librăriile Humanitas şi Asociaţia Culturală Umanistă Sibiu,cu sprijinul Transilvania Film.

Parteneri: Continental Automotive Systems, Casa de Cultură a Municipiului Sibiu.

Parteneri media: Zile şi Nopţi, Turnul Sfatului.