Syn Ze Sase Tri & Neokhrome


Syn Ze Sase Tri & Neokhrome
Loading Map....


Data: 15/11/2013
Ora: 9:00 PM - 11:30 PM
Locatia: Bohemian Flow Art & Pub


Adauga in Google Calendar


Vineri 15 noiembrie 2013: SYN ZE SASE TRI (Timisoara) si NEOKHROME (Ungaria)

SYN ZE SASE TRI (bloodstained black metal/Timisoara)
www.reverbnation.com/synzesasetri
http://www.facebook.com/synzesasetri

Syn Ze Sase Tri ajunge pentru prima data in Sibiu, vineri 15.11.2013! Ceruti insistent de-a lungul anilor, blackerii timisoreni vor aduce intaia data in Sibiu decorurile si atmosfera dark cu care se disting pe scena autohtona, intr-un recital ce va include cele mai bune piese de pe ambele albume lansate pana in acest moment! Concertul acesta deschide practic turneul european pe care Syn Ze Sase Tri il va sustine la sfarsitul lunii noiembrie in 5 tari!

NEOKHROME (cosmic black metal/Ungaria)
https://www.facebook.com/neokhrome
www.youtube.com/neokhromeofficial
http://www.reverbnation.com/neokhrome
www.neokhrome.hu

Una din putinele formatii black metal din Ungaria si, cu siguranta, singura trupa maghiara cu o directie avangardista si cu un sunet proaspat, Neokhrome ajunge pentru prima data la Sibiu! Comparata de critica internationala cu trupe ca Arcturus, Borknagar sau Susperia, cei de la Neokhrome vor veni cu un program care va include in principal piesele de pe „Perihelion”, unul din cele mai elaborate albume lansate in 2012!

BOHEMIAN FLOW ART&PUB (Piata Mica nr. 26, Sibiu).

Vineri 15 noiembrie 2013, ora 21.00 (ora de la care se permite accesul publicului).
Pret bilet: 15 lei

Pe durata concertului sunt permise fotografiatul si filmatul. Este interzis accesul cu bauturi aduse din afara clubului. Stand Bestial Records la acest concert (CDuri, tricouri, accesorii).

Concertul face parte din turneul „The Falls Rising Tour”, ce va mai include doua concerte in Romania: sambata 16 noiembrie, in Bucuresti (Club Ageless) si duminica 17 noiembrie, in Cluj-Napoca (Irish Music Pub).
————————–——–

Friday November 15th, Bohemian Flow Art& Pub (Piata Mica nr. 26, Sibiu – Romania). Live on stage: Syn Ze Sase Tri (black metal, Romania), Neokhrome (black metal, Hungary). Ticket price: 15 lei (3.50 euro).

2013-11-BohemianFlow

Bohemian Flow, NEOKHROME, sibiu, SYN ZE SASE TRI, The Falls Rising Tour