Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Turul Țării Secașelor

When

26/10/2013 - 27/10/2013    
Toata ziua

Where

Piata Mare Sibiu
Piata Mare, Sibiu

Event Type

Loading Map....
Asociația Tură în natură, vă invită la o nouă tură cicloturistică, în perioada 26-27 octombrie. Pe această cale, dorim să promovăm traseele cicloturistice dintr-o micro regiune turistică, mai puțin cunoscută.

Plecarea se va face Sâmbătă ora 09:00 din Piața Mare.

Obiectivele turistice pe care dorim să le vizităm sunt: Pădurea Neagră din Ocna Sibiului, Satul istoric Topârcea, Satul istoric Alămor, Lacurile de Râura, Lacurile Sărate de la Ocna Sibiului, Cetatea Slimnic, Satul Pădureni, Satul Albi, Satul Hamba, Biserica evanghelică din Gușterița.

Tura va avea loc de sâmbătă pe duminică, dar există posibilitatea de a alege doar o singură zi dintre acestea. Cazarea va fi pusă la dispoziție, de membrul asociației și inițiatorul evenimentului Daniel Costea, la cabane de lemn din Ocna Sibiului, unde vom beneficia de încălzire și de două mese tradiționale (seara și dimineața).

Traseu ziua 1 distanța 56 km

Traseu ziua 2 distanța 41 km

Distanțele și dificultatea traseelor, sunt recomandate pentru orice nivel de pregătire. Cei care iubesc natura, turismul sau mișcarea, sunt rugați să ne anunțe participarea.

Pentru cei care vor să stea peste noapte la Ocna, punem la dispoziție transportul bagajelor cu mașina, astfel că, hainele de schimb, sacul de dormit , necesser-ul și altele, vă vor aștepta la cazare.

Pentru o mai bună organizare, vă rugăm să folosiți formularul de pe pagina noastră de internet pentru a ne anunța decizia de a lua parte la acest eveniment.

Pentru că o astfel de acțiune implică unele costuri, acceptăm contribuția fiecăruia dintre participanți, în funcție de posibilități și de gradul de mulțumire.

Fondurile strânse, vor acoperi cheltuielile, transportului cu mașina a bagajelor, cheltuielile de cazare, împreună cu cele două mese. Pentru a nu genera costuri inutile cu spălatul așternuturilor, vă rugăm să aduceți cu voi saci de dormit. Eventualele sume râmase vor fi redirecționate spre alte proiecte ale asociație noastre.

Pentru mai multe informații:

Mail: info@turainnatura.ro

Tel: 0740941028 ( Dani Costea)

Read also x