Weekend AURIU

Weekend AURIU

When

22/11/2013 - 23/11/2013    
7:00 PM - 10:00 PM

Where

Piata Mare Sibiu
Piata Mare, Sibiu

Event Type

Loading Map....

Auriu, verde, albastru, argintiu și roșu vor fi cele cinci culori pe care le va purta Târgul de Crăciun din Sibiu în această a șaptea ediție.

Primul weekend, cel inaugural, va străluci în nuanțe aurii. În seara zilei de 22 noiembrie ora 19 sibienii și turiștii sunt invitați la ceremonia de inaugurare a târgului și aprinderea iluminatului festiv în oraș dar și la un concert extraordinar susținut de Monica Anghel alături de formația lui Andrei Tudor și de orchestra simfonică din Sibiu condusă de dirijorul Ionel Tudor.

 

Tot în weekend-ul AURIU, în următoarea seara, în data de 23 noiembrie ora 19, iubitorii genului gospel vor avea ocazia să vadă un proiect muzical unic inițiat de Brad V. Johnson (n.r fost membru Boney M.) împreună cu Andrei Tudor Band. Formula s-a diversificat prin colaborarea extraordinară a Paulei Seling și a grupului vocal “Acapella”. Formula aceasta, Brad Vee Johnson, Paula Seling, Andrei Tudor și Acapella reprezintă o premieră, un eveniment muzical special creat pentru concertul de la Sibiu.

2013TCSW1