ZIUA MUZICII ROMÂNEŞTI DE ALTĂDATĂ – Ediţia a IV-a

ZIUA MUZICII ROMÂNEŞTI DE ALTĂDATĂ - Ediţia a IV-a

When

30/11/2013    
6:00 PM - 9:30 PM

Where

Casa de Cultură a Sindicatelor Sibiu
Str. Emil Cioran, nr. 1A, Sibiu

Event Type

Loading Map....

Marina Voica, Alexandru Jula, Stela Enache, Gabriel Dorobanţu, Marina Florea, Mihai Constantinescu, Adrian Daminescu, Carmen Trandafir şi Daniel Iordăchioaie vin la Sibiu sâmbătă 30 noiembrie 2013, la invitaţia Casei de Cultură a Municipiului Sibiu pentru un concert de excepţie, un regal al muzicii uşoare româneşti.

Concertul va fi prezentat de Octavian Ursulescu şi va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor Sibiu, de la ora 18:00. Concertul va avea o durată de aproximativ trei ore şi jumătate, fiecare dintre artiştii invitaţi aducând pe scenă cele mai cunoscute şi îndrăgite melodii din repertoriul propriu.

“Ziua muzicii româneşti de altădată” este un eveniment organizat anual de Casa de Cultură a Municipiului Sibiu şi ajuns anul acesta la ediţia a IV-a. Început în 2010, evenimentul i-a adus la Sibiu de-a lungul celor trei ediţii de până acum pe Mircea Vintilă (2010), Vasile Şeicaru (2011), Corina Chiriac şi Riff (2012).

Biletele pentru concertul de sâmbătă pot fi cumpărate de la Casa de Cultură a Municipiului Sibiu (Parcul Tineretului, nr. 1 – fostul Teatru de Vară) sau în seara spectacolului, la intrarea în sala de spectacol, în limita locurilor disponibile în sală. Costul unui bilet este de zece lei, elevii, studenţii şi pensionarii beneficiind de reducere de 50% din preţul standard al biletului. Rezervări bilete – 0741.601.897

2013-11-ZiuaMuziciiRomanesti