ZIUA UNIVERSALĂ A IEI SIBIU

ZIUA UNIVERSALĂ A IEI SIBIU

When

20/06/2014 - 24/06/2014    
Toata ziua

Where

Piata Mare Sibiu
Piata Mare, Sibiu

Event Type

Loading Map....

Vom celebra pentru a doua oară în istorie, pe 24 iunie 2014, Ziua Universală a Iei. Anul acesta sărbatoarea va începe pe 20 iunie, în ajunul solstiţului de vară, şi se va termina pe 24 iunie, de Sânziene.

Îmbracă planeta în IE şi spune lumii cea mai frumoasă poveste despre România! Ziua Universală a Iei este un eveniment global, iniţiat şi coordonat de comunitatea online La Blouse Roumaine.

La Sibiu, Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului va fi gazda celor 4 zile de poveste. Am pregătit pentru voi ateliere și povești depănate de meșteri populari, târg de Ii, legende de Sânziene, flori și cosițe împletite, plimbări cu Biciclete Cochete, parada celor mai frumoase ii și multe altele.

Te așteptăm cu drag! Îmbracă IA sau orice cămașă tradiționala și vei avea ACCES GRATUIT în Muzeu!

INIȚIATOR: La Blouse Roumaine
ORGANIZATORI: Muzeul ASTRA & Future Capital

PARTENERI: ULBS, Magic Hands Studio, Biciclete Cochete, AIOS, Baroque – The Beauty Salon, Via Rustica, CRISPUS, Oldies Pub

Vino să ne spui povestea TA în IE!

ONLINE:
Tot ceea ce trebuie să faci este să porţi o IE sau o cămaşă tradiţională oriunde te-ai afla, să te fotografiezi şi să îţi schimbi poza de profil pe contul de facebook, twitter sau instagram, iar apoi să o împărtăşeşti cu noi pe pagina de facebook https://www.facebook.com/LaBlouseRoumaine10.

2014-06-ia