Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Festivalul Sportului 2014

Festivalul Sportului 2014

Festivalul Sportului, Sibiu 2014 – Dezlănțuire de forță și energie

 

Ajuns la a doua ediție, Festivalul Sportului vă invită la o demonstrație de atitudine, energie debordantă și bună dispoziție care va ridica Sibiul în picioare.
Într-o atmosferă tomnatică, cele mai interesante trenduri și concepte sportive își dau mâna în orașul de pe malurile Cibinului, într-un melanj inedit al mișcării în aer liber. Cei mai buni instructori vin în 20 septembrie la Sibiu pentru zece ore de mișcare în ritm de Kangoo Jumps, Bokwa, Steel Programs, Schwinn Cycling, Step Aerobic, Tae Bo, X Tempo, Reebound, Taezu, Dance, Freestyler, Zumba Step și Zumba.
Specialiștii în domeniu vor urca pe cele trei scene care vor fi amplasate în Piaţa Mică, şi îi vor provoca pe sibieni să facă parte integrantă din această poveste. Printre invitații speciali se numără Fernando Gorini, Dana Badea și Cristian Mărgărit.
Nu lipsesc noutățile în materie de wellness-nutriție, expoziție de accesorii fitness și aerobic și standuri expo cu produse fresh-bio și suplimenți alimentari.

 

Nu lipsesc noutățile în materie de wellness-nutriție, expoziție de accesorii fitness și aerobic și standuri expo cu produse fresh-bio și suplimenți alimentari.

La prima ediție, inițiativa organizatorilor s-a dovedit a fi extrem de inspirată și bine primită de locuitorii orașului, intenția de a permanentiza acest proiect și în anii următori venind aproape de la sine.

Atragerea populației de toate vârstele către mișcare și educație fizică, diversitatea și abordarea ludică a anumitor activități vor crea o atmosferă vie, captivantă, menită să atragă prin originalitate și divertisment.

Participarea la activitățile sportive, dar și la seminarii este gratuită. Pentru toți cei care vor face mișcare împreună cu instructorii de pe cele trei scene amplasate în Piața Mică din Sibiu, surprizele se vor ține lanț; premiile în valoare de peste 1500 de euro se vor transforma în abonamente la sălile de fitness din Sibiu și echipamente sportive de tot felul.
Festivalul este cofinanţat de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Sibiu, și este organizat de A.C.S.A Gym şi Asociația pentru Înfrumusețarea Orașului Sibiu.

 

 

Pentru mai multe detalii,

Doris LUPU – PR Eveniment

0742.678356

SibiuOnline.com

De 19 ani servicii IT de calitate pentru Sibieni!

Related Posts

Read also x


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/sibiuon/public_html/wp-content/plugins/simple-lightbox/includes/class.utilities.php on line 545