Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Final de sezon plin de evenimente

Final de sezon plin de evenimente

Bikini Race și Slide and Freeze închid un sezon excelent la Arena Platoș Păltiniș

19 copii provenind din medii defavorizate au avut ocazia să viziteze complexul și să se distreze o zi în zăpadă

 

În urmă cu câteva săptămâni, complexul Arena Platoș Păltiniș a fost „gazda” unui eveniment nefericit. Un șofer teribilist a intrat cu mașina pe pârtia principală a complexului și a distrus porțiunea de frânare. Cu sprijinul Poliției Locale a comunei Poplaca, șoferul a fost identificat și a fost invitat la o conciliere alături de reprezentanții complexului de ski și snowboard. În urma acestei concilieri, persoana în cauză a fost de acord să sponsorizeze o excursie la Păltiniș pentru mai mulți copii provenind din medii defavorizate. Cei 19 copii au sosit în weekendul trecut la Arena Platoș și sunt elevi ai școlilor 10 și 11 din municipiul Sibiu. Majoritatea au fost pentru prima dată la Păltiniș și au gustat din plin experiența. Au început cu o tură cu telescaunul, reticienți și temători la început dar plini de entuziasm la debarcare, au admirat panorama Făgărașilor din vârful pârtiei B, s-au plimbat pe lângă lacul de acumulare și pe Aleea cu Povești și au sorbit explicațiile referitoare la tunurile de zăpadă și cum se produce zăpada artificială. Cei mici au vizitat și școala de ski și au încercat banda rulantă după care s-a dezlănțuit distracția, pe sanie și la tubing, până la epuizare. După pauza de masă, unii au continuat distracția pe sănii, alții au profitat de carnaval și s-au vopsit pe fețe iar la lăsarea serii s-au întors acasă. „Elevii și noi, profesorii, de cu seamă, ne-am bucurat ieri de o zi de distracție, delectare cu telescaunul, plimbare pe Aleea cu Povești, alergat după iepuri, snowtubing și facepainting. A fost foarte antrenant și amuzant”, spune una dintre profesoarele ce au însoțit grupul de elevi. „Am dorit să transformăm o faptă rea într-o faptă bună. Bucuria acestor copii a meritat întreg efortul și ne bucurăm că am reușit să facem atâți copii fericiți”, spune Andy Fazekas, unul dintre proprietarii resortului din Păltiniș.

 

Bikini Race, în weekend

 

Sezonul de ski la Arena Platoș Păltiniș se apropie de final. Și cum ceea ce e mai bun se păstrează pentru sfârșit, sezonul se închide cu două evenimente extrem de haioase și interesante. Duminică, 5 martie, concurente din toată țara se vor întrece pentru titlul concursului Bikini Race și o excursie all-inclusive, la surf, în Tenerife, oferită de Sup Academy. Concursul începe la ora 12 iar concurentele vor trebui să treacă prin mai multe probe îmbrăcate doar în costume de baie.

 

Sezonul se închide cu Slide and Freeze

 

Ultimul concurs al sezonului este Slide and Freeze, un concurs al temerarilor care vor avea în față un lac artificial de 10 x 6 metri, umplut cu apă nu tocmai caldă. Concursul va avea trei categorii: jump & freeze, unde se va puncta cea mai dificilă acrobație, slide & freeze, categorie eliminatorie unde concurenții vor trebui să traverseze lacul pe schiuri sau pe placă urmând să piardă din viteză pe măsură ce startul se va apropia de marginea lacului și categoria ambarcațiuni, unde se vor primi puncte și pentru creativitate, și pentru impresia artistică dar și pentru alunecarea pe zăpadă și pentru acvaplanare. Cea mai ingenioasă construcție va fi premiată cu 1000 de lei. Restul câștigătorilor vor fi premiați cu invitații la Electric Castle și Airfield Festival, vouchere la magazinul Benjamin, o pereche de schiuri și o placă de snowboard de la Decathlon și multe alte surprize. Concursul are loc în data de 12 martie.

SibiuOnline.com

De 19 ani servicii IT de calitate pentru Sibieni!

Related Posts

Read also x


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/sibiuon/public_html/wp-content/plugins/simple-lightbox/includes/class.utilities.php on line 545