Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Geiger MTB Challenge 2013

Geiger MTB Challenge 2013

Geiger MTB Challenge a ajuns la ediția cu numărul 6. Un concurs care de la prima ediție a ridicat standardele de organizare la un nou nivel și a pus la încercare atât fizic cât și psihic cei mai buni cicliști din Romania.

Pentru al doilea an Geiger MTB Challenge face parte din Triada MTB, o serie organizată de Procycling Team. După cursele de la Brașov și Păltiniș în data de 18.08.2013 vine rândul cursei de la Sibiu, ultima din seria de concursuri Triada MTB.

Noutatea cu care vin organizatorii în 2013 este traseul scurt, de 23 de km, gândit pentru cei care sunt la început de drum în acest sport și care nu au încă curajul să abordeze traseul mediu de 45 km sau renumitul traseu lung de peste 90 de km.

sursa: Ciclism.ro
[EPSB]Citeste si …
Festivalul De Pe Scări
… sau alte articole din categoria STIRI
[/EPSB]

SibiuOnline.com

De 19 ani servicii IT de calitate pentru Sibieni!

Related Posts

Read also x


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/sibiuon/public_html/wp-content/plugins/simple-lightbox/includes/class.utilities.php on line 545