Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Lansare MINIZONE AGENCY in Naf Naf Pub

Lansare MINIZONE AGENCY in Naf Naf Pub
NAF NAF PUB va invita la marea deschidere a agenctiei ” MINIZONE AGENCY ” SAMBATA 19 OCTOMBRIE 2013.

MINIZONE AGENCY este o noua agentie de bookings DJ’s din ROMANIA, si lansarea oficiala va fi pe data de 19 OCTOMBRIE 2013 in NAF NAF PUB din SIBIU / ORA 22:00. Cu o experienta in spate de peste 2 ani in organizarea evenimentelor clubbing din Sibiu, AVIRRA va pregati prima petrecere de gen UNDERGROUND MUSIC la Sibiu, specialul nume al evenimentului va fi MINIZONE AGENCY GRAND OPENING . Artistii care vor fi in LINE UP-ul de SAMBATA 19 OCTOMBRIE 2013 sunt: NIRO LASSANO, NYKKOTIN, ANDREY KHVALKO, AVIRRA si MARCU ANDREI.

2013-NafNaf-MinizoneAgency

In seara evenimentului, primii 20 de participanti care ajung la NAF NAF PUB, dupa ora 22:00, vor primi cadou un CD in format mp3, pe CD va fi imprimat un cover cu numele artistilor si inregistrate 5 promo mix-uri de 30 minute, de la fiecare artist aflat in line-up. Chiar si acesti 20 de participanti care vor primi CD-ul cadou, va trebui sa plateasca taxa de INTRARE: 10 RON / pers.

GENURI MUZICALE: deep house, tech house, techno, house.
_________________________________________________________________

–> LINE UP & TIMETABLE –>

► MARCU ANDREI – | 22:00 – 23:30 | www.soundcloud.com/marcuandrei

► ANDREY KHVALKO – | 23:30 – 01:00 | www.facebook.com/khvalko23

► NYKKOTIN – | 01:00 – 02:30 | www.soundcloud.com/dj-nykkotin

► NIRO LASSANO – | 02:30 – 04:00 | www.facebook.com/niro.lassano

► AVIRRA – | 04:00 – end | www.facebook.com/djavirra.ro

INTRARE: 10 RON/pers.
NAF NAF PUB, STR. MĂRĂȘEȘTI, NR.1, SIBIU-ROMÂNIA

__________________________________________________________________

DESPRE AGENTIE:

Onofrei Bogdan Ionut aka AVIRRA este unul dintre DJ-i din orasul Sibiu, care sa implicat in ultimii trei ani, profund, in organizarea petrecerilor de muzica UNDERGROUND, avand la baza evenimente sub numele de ” MINIZONE NIGHT / MINIZONE PARTY TOUR / MINIZONE SUMMER NIGHT ” debutul brandurilor infiintate in 2011, 2012 si 2013, prima petrecere fiind in Bucuresti chiar de ziua lui ” MINIZONE B-DAY BASH ”. Apoi a urmat un tur prin tara la: Cocoon Club (Brasov), Jou Jou Club (Bucuresti), Glow Club (Bucuresti), Iguana Club (Barlad)…si in Sibiu o serie de petreceri, in locatiile: Dreamers Pub (Sibiu) si Naf Naf Pub (Sibiu).
MINIZONE AGENCY va deschide din OCTOMBRIE 2013 o serie de evenimente de muzica UNDERGROUND, si se va bucura de o imagine mult mai profi din toate punctele de vedere, si promite sa faca ca aceasta traditie sa mearga mai departe.

Agentia are la baza un grup de DJ-i si Producatori, tineri, talentati, dornici pentru a face ca acest brand sa prinda radacini. Artistii sunt: AVIRRA (manager agency), NYKKOTIN, FADY, SOLOMON, TRIPPY SOUL, NIRO LASSANO, ANDREY KHVALKO, MARCU ANDREI. Ne dorim din suflet ca acest nou brand, sa fie cat mai cunoscut pe piata romaneasca. Asteptarea a multi dintre clubberii din Sibiu, cat si din tara, MINIZONE AGENCY va pregati startul primei petreceri din 19 OCTOMBRIE 2013.

Mai mult decat atat, debutul din 2011 al labelului, Minizone Records , casa de discuri manageriata de AVIRRA, colaboreaza cu artistii agentiei, cat si cu cei din afara, pentru urmatoarele productii sau release-uri. Artistii care au fost lansati la MINIZONE RECORDS sunt: DUBPHONE, DJ ASKY, AVIRRA, FADED, TRIPPY SOUL, MARCU ANDREI, AUDIOSOUND, BOGDAN N, MARIUS PEKA, IUREVICI ROMAN, ANDREW T, SUOLO…si multi altii.

MINIZONE AGENCY

Related Posts

Read also x