Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Magic Hands Studio alearga pentru copii!

Magic Hands Studio alearga pentru copii!

In data de 25 mai 2013 echipa Magic Hands Studio va alerga in cadrul semiaratonului “ Sibiul se pune in miscare” pentru copiii din Sibiu.  Ba mai mult, vom participa in cursa de strangere a fondurilor cu proiectul “Manutele magice descopera lumea”. Scopul este simplu: ne-am propus sa ii sustinem pe copii sa creasca armonios si sanatos. Joaca este activitatea principala a copiilor. Ei iau in serios joaca si de aceea este foarte importanta pentru dezvoltarea lor.


Cu fondurile pe care le vom strange la acest semimaraton vom desfasura activitati ce vor implica pictura, modelatul in lut, reciclarea obiectelor pe care le consideram inutile, dar care vor prinde viata si multe ale elemente educative, care ii vor ajuta pe copii sa isi largeasca  imaginatia, sa se exprime si sa gandeasca liber. Toate aceastea vor avea ca tema traditiile romanesti, pentru ca este foarte important sa descopere de mici obiceiurile si specificul fiecarei zone a tarii.


Aceste ateliere ii vor ajuta  sa devina mai siguri pe ei, sa comunice si  sa se faca mai bine intelesi, astfel incat sa lege relatii armonioase cu cei din jur. Partea frumoasa este ca aceste activitati ii vor implica si pe parinti creandu-le un mediu propice in a-si intari relatile cu copiii lor, cunoscandu-i mai bine.


Impreuna cu noi puteti lua parte la derularea acestui proiect. Tot ce aveti de facut este sa fiti alaturi de noi la start pe 25 mai. Pe http://maratonsibiu.ro/magic-hands-studio-manutele-magice-descopera-lumea/ veti gasi toate detalile acestei initiative. Tot pe site veti afla si informatiile cu privire la modalitatea de participare la acest semimaraton, ca si sustinatori ai proiectului “Manutele magice descopera lumea”.


Doar impreuna putem crea copiilor un univers mai bun, asa cum il merita!


Organizator:

Asociatia Discover Romania

Proiect: Manutele magice descopera lumea

Facebook: Magic Hands Studio

www.magichandstudio.ro

[EPSB]Citeste si …

Cu mainile in lut impreuna cu “Magic Hands Studio” – adulti si copii

… sau alte articole din categoria STIRI

[/EPSB]

SibiuOnline.com

De 19 ani servicii IT de calitate pentru Sibieni!

Related Posts

Read also x