Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

MINIZONE NIGHT

MINIZONE NIGHT

NAF NAF PUB și MINIZONE AGENCY prezintă incă o seară marca MINIZONE NIGHT,proiectul fondat de DJ-ul si producătorul AVIRRA. Așadar, sâmbătă 5 octombrie vă așteptăm, să petrecem incă o seară memorabilă, dedicată iubitorilor de muzică electronică.

2013-NafNaf

* LINE UP *

* AVIRRA * – www.soundcloud.com/djavirra | www.facebook.com/djavirra.ro | www.djavirra.ro

SÂMBĂTĂ || 05 / OCTOMBRIE / 2013 || ORA 23:00
NAF NAF PUB (STR. MĂRĂȘEȘTI, NR.1, SIBIU-ROMÂNIA)
INTRARE LIBERĂ.

____________________________________________________________

Biografia artistului AVIRRA:

Nascut in Pascani, Jud. Iasi pe 05.01.1989, Onofrei Bogdan Ionut cunoscut sub alias-ul AVIRRA descopera muzica electronica la varsta de 14 ani.
In 2007 se muta la Sibiu si tot in acelasi an acesta se apuca de productie.Dupa 2 ani de munca, in 2009 mai exact trimite prima piesa ”Bustle” la casa de discuri din Italia (Underscore) piesa iesind pe un ”Various Artists”.Tot in anul precedent apare si primul Ep ”Diffusion” cu trei piese originale, la casa de discuri din Germania (Documenti Sonori Records).
Dupa nici o luna, apare si remix-ul facut pentru artistul Mollo, pentru piesa ”Fuck The Nanny”, fiind lansata la casa de discuri din Italia (Eklero Records).
In 2010 artistul incepe sa produca din ce in ce mai multe piese atat originale cat si remix-uri pentru diversi artisti, primind multe feedback-uri de la artisti din tara cat si din strainatate.
Tot in 2010 afla surpriza si se bucura de EP-ul intitulat ”THE MISSION” avand la baza piesele ”Melted Acid” si ”Train With Fire” lansate la labelul lui Glitter (Punch Underground) piesele fiind puse de legenda muzicii techno, RICHIE HAWTIN (PLASTIKMAN).

Artistul a inceput sa mixeze in anul 2008 la diverse petreceri organizate de el sau invitat prin diverse cluburi si locatii. Anul 2010 este cea mai buna ascensiune a artistului,cand a inceput sa mixeze in cluburile si locatiile cum ar fi: Red Carpet (Sibiu), Orphee Pub (Sibiu), Platinum Events Hall (Sibiu), Kapital Club (DJ CONTEST 2010 (Sibiu), Cotton Club (Sibiu), Mai Coffelounge (Sibiu), Music Pub (Sibiu), Dreamers Pub (Sibiu), Naf Naf (Sibiu), Oldies Pub (Sibiu), Zen Garden Lounge (Sibiu), Fusion Festival 2012 (Sibiu), si prin tara la Barocco Club (Bucuresti), Jou Jou Club (Bucuresti), Glow Club (Bucuresti), Cocoon Club (Brasov), Kebra (Brasov), MM Club (Predeal), Iguana Club (Barlad), Obsession Club (Barlad), Habitat (Alba Iulia), Kaldi Caffe (Tg. Mures)…si multe altele.

SibiuOnline.com

De 19 ani servicii IT de calitate pentru Sibieni!

Related Posts

Read also x