Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Pamira Open

Pamira Open

64 de tenismeni iau startul unui nou turneu internațional cotat în clasamentul ATP, Pamira Open. Turneul are loc între 20 și 28 iunie și are premii totale în valoare de 10.000 de dolari. Participanții la turneu vor putea acumula punctele necesare în clasamentul ATP pentru a se putea înscrie la Sibiu Open, cel mai important turneu de tenis din Transilvania, turneul Futures fiind o bună ocazie pentru jucători să se acomodeze cu suprafața de joc.

Pamira Open debutează cu turneul de calificări pentru tabloul principal. Primele partide încep sâmbătă, 20 iunie, de la ora 9 la Tenis Club Pamira, pe Calea Șurii Mici.

Jucătorii veniți din calificări vor completa tabloul de simplu ce va alinia la start 32 de jucători și 16 echipe pe tabloul de dublu. Partidele de pe tablourile principale vor începe marți, 23 iunie. Finala competiției de dublu se va disputa vineri, de la ora 17, semifinalele turneului de simplu sâmbătă, începând cu ora 14, iar marea finală a turneului de 10.000 de dolari va avea loc duminică, 28 iunie, de la ora 15. Partida va fi transmisă în direct pe postul de televiziune DigiSport.

În acest moment, în turneu sunt înscriși jucători din 16 țări, de pe patru continente. La Pamira Open vor evolua jucători din Australia, Statele Unite, Argentina, Austria, Franța, Germania, Portugalia, Italia, Canada, Marea Britanie, Suedia sau Spania. „Pamira Open a crescut de la an la an din punctul de vedere al sportivilor participanți la acest turneu. Competiția devine din ce în ce mai strânsă, valoarea jucătorilor este mai apropiată și din acest motiv devine un turneu extrem de atractiv. E un turneu important în special pentru jucătorii care vor să acumuleze punctele ATP necesare înscrierii în turneul Sibiu Open. Iar pentru jucătorii mai tineri e un turneu unde își pot măsura forțele cu tenismeni consacrați”, spune Marius Vecerdea, directorul turneului Sibiu Open.

În premieră la un turneu Futures, sibianul Victor Cornea va fi cap de serie numărul 7, fiind cotat printre favoriții la câștigarea acestui turneu. Principalul favorit este austriacul Martin Linzer, numărul 345 în clasamentul ATP, urmat de finalistul de anul trecut, Vasile Antonescu, Juan Ignacio Ameal din Argentina, Jordan Ubiergo din Franța, Andre Gaspar Mura din Portugalia, Matteo Marfia din Italia sau Jeremy Jahn din Germania. „Iată că după doar 3 ani de la prima ediție reușim să avem un jucător sibian între capii de serie ai turneului, cu șanse reale la câștigarea trofeului. Victor Cornea este, în premieră, între favoriții unui turneu ITF Futures, dupa prima lui finală jucată acum 2 săptămâni în Bosnia la Sarajevo. Este într-adevăr într-o poziție specială care în același timp vine și cu responsabilități mai mari. Tot în Bosnia a obținut și cel de al 4-lea titlu al carierei, ajungând acum pe poziția 490 în clasamentul ATP, o poziție care îl va aduce probabil tot într-o poziție de favorit și pe tabloul de Dublu. Sperăm să avem cât mai mulți susținători la turneu, pentru a-l încuraja pe sibianul nostru”, spune Marius Vecerdea, directorul turneului Sibiu Open.

Tombolă pentru spectatori

Intrarea la toate partidele din cadrul turneului Pamira Open este gratuită. De asemenea, spectatorii finalei acestui turneu vor avea ocazia să câștige numeroase premii acordate prin tragere la sorți în urma unei tombole ce va avea loc la finalul partidei.

 

Pamira Open este un turneu organizat de Tenis Club Pamira în cadrul proiectului Sibiu Open, ce conține trei turnee internaționale, Pamira Open (feminin), Pamira Open (masculin) și Sibiu Open (masculin). Evenimentul este cofinanțat de Primăria și Consiliul Local Sibiu.

Pentru mai multe detalii

Bogdan Brylynski

PR & Media Relations

press@brylu.ro

0745320343

SibiuOnline.com

De 19 ani servicii IT de calitate pentru Sibieni!

Related Posts

Read also x


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/sibiuon/public_html/wp-content/plugins/simple-lightbox/includes/class.utilities.php on line 545