Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Seri acustice cu Adrian Despot & Cezar Popescu, Trooper, Mircea Vintilă și Emeric Imre, în cadrul Sibiu Guitar Meeting

Seri acustice cu Adrian Despot & Cezar Popescu, Trooper, Mircea Vintilă și Emeric Imre, în cadrul Sibiu Guitar Meeting

În acest weekend, 18-20 septembrie 2020, are loc cea de-a șasea întâlnire a chitariștilor din România – Sibiu Guitar Meeting #Legacy, în Piața Habermann. În cadrul festivalului sunt organizate și 4 concerte acustice, susținute de unii dintre cei mai apreciați artiști români de muzică rock și folk.

 

Sibiu Acoustic Nights aduce publicului sibian, consumator de muzică bună, o serie de 4 concerte unplugged desfășurate în aer liber, de vineri până duminică.

Vineri, 18 septembrie, Adrian Despot și Cezar Popescu de la Vița de Vie deschid seria concertelor, prin spectacolul “Acu2tic”, care va avea loc pe terasa Joyme Pub din Sibiu, începând cu ora 21:00 (acces locație: 19:30). Cei 2 artiști au pregătit o selecție de piese cunoscute din cariera lor de aproape 25 de ani, pe care le vor interpreta la rece, la chitară și voce. Există 4 categorii de acces, iar ultimele bilete disponibile se vând chiar în aceste zile pe platforma online IaBilet.ro.

Începând de sâmbătă, 19 septembrie, concertele se mută în Piața Habermann, acolo unde vor avea loc și restul activităților de la Sibiu Guitar Meeting 2020. După Concertul Manifest programat la ora 18:00, la care participă 300 de chitariști din toată țara, se va desfășura concertul acustic al formației Trooper. Începând cu ora 21:30, artiștii vor transpune energia celor mai cunoscute piese rock ale trupei în momente acustice, chitară-voce, pline de emoție. Biletele se pot achiziționa de pe platforma online IaBilet.ro.

În încheiere, duminică, 20 septembrie, artiștii folk Mircea Vintilă și Emeric Imre vor susține fiecare câte un concert cu un repertoriu vast, format din cântece știute și iubite de-o viață. Cei 2 artiști îndrăgiți de public vor cânta în Piața Habermann, de la ora 19:00, iar biletele comune de acces pentru ambele concerte pot fi cumpărate de platforma online IaBilet.ro.

 

Guitar After Life și Guitar Heroes – expoziții cu focus pe chitară și chitariști

 

Guitar After Life Expo este finalitatea unui proiect de colectare a chitarelor vechi și de recondiționare a acestora. O parte dintre instrumente vor ajunge la elevii Liceului de Artă din Sibiu, care le vor picta în timpul Sibiu Guitar Meeting pe baza sunetelor ascultate, transformându-le în lucrări de artă. Restul instrumentelor vor fi recondiționate în cadrul proiectului Guitar Art Craft, astfel fiind transformate în noi obiecte decorative, pe principiul do-it-yourself: veioze, cuiere, noptiere, rafturi etc. În final, toate creațiile sunt expuse, în acest weekend, în Piața Habermann și pot admirate de către public.

Guitar Heroes Expo este un repertoriu vizual, care surprinde trăirile intense ale chitariștilor de la edițiile trecute ale Concertului Manifest, prin intermediul unei selecții de 40 de fotografii de mare impact. Pozele surprind în mod expresiv momentul în care artiștii își prezintă munca de luni întregi pentru un moment muzical perfect, în cadrul concertului colectiv.

Ambele expoziții sunt deschise sâmbătă, în intervalul orar 13:00-22:30 și duminică, între 12:00-21:00, timp în care pot fi vizitate gratuit în Piața Habermann.

 

Toate informațiile despre Sibiu Guitar Meeting pot fi găsite pe noul site www.punemanapechitara.ro sau pe aplicația mobilă “Pune Mâna pe Chitară”, ce se poate descărca gratuit de pe Google Play sau App Store.

 

Sibiu Guitar Meeting  este un eveniment organizat de Asociația Culturală Play și co-finanțat de Primăria Municipiului Sibiu și AFCN.

 

Parteneri: GLS, Unimat, Marquardt, Habermann Markt, Metropolis, Thomas Haus.

Powered by Rock Fm.

SibiuOnline.com

De 19 ani servicii IT de calitate pentru Sibieni!

Related Posts

Read also x