Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Ștefan Bănică deschide Târgul de Crăciun din Sibiu 2014

Ștefan Bănică deschide Târgul de Crăciun din Sibiu 2014

Ediția a 8-a a Târgului de Crăciun din Sibiu va debuta în 21 noiembrie cu un show exploziv marca Ștefan Bănică, în Piața Mare din Sibiu. Timp de peste o lună, localnicii și turiștii vor găsi în cele 65 de căsuțe expozanți din întreaga țară, cu produse atent selecționate, iar copiii pot participa la mai multe ateliere tematice desfășurate în Atelierul lui Moș Crăciun. De asemenea, noi suprize și atracții sunt planificate și vor fi dezvăluite pe parcurs ce se apropie inaugurarea evenimentului.

.

Ștefan Bănică deschide seria surprizelor

Programul cultural al evenimentului, este structurat în 5 weekend-uri tematice, debutând cu show-ul exploziv care va da strălucire maximă primului weekend, weekend-ul Auriu, susținut de Stefan Banică. „Crăciun Rock’n Roll” va avea loc vineri 21 noiembrie de la ora 19:00, pe scena Târgului de Crăciun din Sibiu, în Piata Mare. Programul detaliat al evenimentelor va fi publicat în curând pe www.targuldecraciun.ro

.

 

Teme noi la Atelierul lui Moș Crăciun

O atracție de mare succes, Atelierul lui Moș Crăciun, a fost vizitat anul trecut de peste 3000 de copii. Anul acesta este pregătit pentru a găzdui și mai mulți copii, care vor putea alege să devină mici brutari, să își prepare singuri biscuiții de Crăciun, să își creeze proprile podoabe pentru decorarea bradului în stil “Pixel Art” sau să învețe tehnica prin care se fac lumânari. Copiii sunt așteptați fară programare în weekend sau cadrele didactice pot înscrie clasa sau grupa în timpul săptămânii, făcând o rezervare online pe www.targuldecraciun.ro.

.

 

Expozanți deosebiți la Târgul de Crăciun din Sibiu

An de an oferta de produse se îmbogățește și se înnoiește, oferind astfel vizitatorilor ocazia de a gândi și cumpăra noi cadouri pentru cei dragi sau de a încerca gusturi noi la standurile cu specialități culinare. Întrucât înscrierile s-au făcut în luna mai, s-a putut face o bună selecție a expozanților care și-au exprimat dorința de a participa la Târgul de Crăciun din Sibiu. În cele 65 de căsuțe din lemn amplasate în Piața Mare în cadrul evenimentului au fost aleși cei cu produse cu adevărat deosebite. Delicatese de sezon precum vinul fiert, ceaiuri aromate, castane prăjite sau prăjituri, la accesorii călduroase sau decorațiuni și ornamente de Crăciun, sunt câteva produse din paleta prezentă la Târg.

.

Denumirea proiectul cultural care îmbină toate atracțiile din perioada Târgului de Crăciun din Sibiu se numește Colors of Christmas și este organizat de Asociația Events for Tourism în parteneriat cu A1 Events și municipalitatea sibiană. Deschis pentru prima dată în anul 2007, an în care Sibiul a deținut titulatura de Capitală Culturală Europeană, Târgul de Crăciun a ajuns cunoscut la nivelul întregii țări pentru amploarea și tradiția creată. Colors Of Christmas este un proiect cultural inclus pe Agenda Culturală a Municipiului Sibiu și cofinanțat de Consiliul Local prin Primăria Municipiului Sibiu.

.

Contact PR: Bogdan Brylynski, Tel: 0722 227 297, Email: press@brylu.ro

SibiuOnline.com

De 19 ani servicii IT de calitate pentru Sibieni!

Related Posts

Read also x


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/sibiuon/public_html/wp-content/plugins/simple-lightbox/includes/class.utilities.php on line 545