Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Teatrul Gong sărbătorește Ziua Limbii Române în Ungaria

Teatrul Gong sărbătorește Ziua Limbii Române în Ungaria

Sibiu, 2 septembrie 2016. Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu și ICR Budapesta prezintă luni, 5 septembrie, ora 16:00, spectacolul „Sarea-n bucate”. Evenimentul va avea loc la Micherechi (Békés, Ungaria) pentru a sărbători Ziua Limbii Române și marchează, totodată, prima zi de școală pentru elevii maghiari.

 

„Sarea în bucate” este o adaptare după basmul cules de Petre Ispirescu, în regia Mihaelei Grigoraș. În producția teatrului sibian lumea fantastică se întrepătrunde cu lumea reală cu ajutorul Menestrelului, într-o aventură minunată ce vorbește despre iubire, adevăr și prietenie. Din distribuția acestui spectacol fac parte actrițele Mihaela Grigoraș și Monica Baldea. Același spectacol, în limba franceză și în limba engleză, a fost selecționat să reprezinte Romania în luna mai 2010 la cea de a XI-a ediție a Festivalului Cultural European de la Alger/Algeria, în luna octombrie 2010 la Kids Euro Festival de la Washington D.C/USA, în anul 2011, luna octombrie la Festivalului Internațional de Păpuși organizat la Baku/Azerbaidjan și, în luna noiembrie la EU Cultural Festival „Youth and children day” organizat în New Delhi/India.

 

Spectacolul va fi prezentat, de asemenea, sâmbăta și duminica aceasta de la ora 18:00 și, respectiv, de la ora 11:00, la Sibiu. Spectacolul are o durată de 50 de minute și este recomandat copiilor cu vârsta peste 3 ani.

 

Turneul din Ungaria se derulează cu sprijin financiar din partea ICR Budapesta.

SibiuOnline.com

De 19 ani servicii IT de calitate pentru Sibieni!

Related Posts

Read also x


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/sibiuon/public_html/wp-content/plugins/simple-lightbox/includes/class.utilities.php on line 545