Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Teatrul mic din Sibiu participă la FNTI

Teatrul mic din Sibiu participă la FNTI

Teatrul mic participă la Festivalul Naţional de Teatru Independent de la Bucureşti, în perioada 2-8 noiembrie 2015, cu două dintre cele mai iubite spectacole, Varşovia şi Mime reloaded. Este pentru prima dată când micul teatru sibian ia parte la un eveniment de o asemenea amploare, fiind o onoare să fi fost invitaţi în Capitală pentru a pune în valoare arta teatrală locală. Cele două spectacole vor fi puse în scenă după cum urmează:

  • Mime reloaded – luni, 2 noiembrie, ora 19, La Scena, Bucureşti
  • Varşovia – marţi, 3 noiembrie, ora 19, La Scena, Bucureşti

Varşovia, în regia lui Constantin Podu, este povestea, inspirată după opera lui Leonid Zorin, îi pune faţă în faţă pe Helea (Alexandra Podu) şi Vitek (Mihai Alexandru), ea studentă la Conservator, poloneză cu un accent care pe Vitek îl dă pe spate, el enolog în devenire şi rus. Se întâlnesc la un spectacol iar el se îndrăgosteşte instant şi iremediabil de ea. Povestea tipică. Iubirea dintre cei doi însă, alăturată unui stil incredibil al actorilor de a intra în personaje te fac efectiv să treci de la o stare la alta, de la extaz la agonie şi de la bucurie la tristeţe.
Mime reloaded este un spectacol atipic, un one man show cu Constantin Podu, structurat în forma unui spectacol de pantomimă. Publicul prezent la eveniment va avea ocazia de a urmări mai multe poveşti în una singură, cu un personaj amuzant, dar şi romantic sau melancolic la răstimpuri.

Teatrul mic din Sibiu este situat pe strada Berăriei, nr. 2, lȃngă inspectoratul școlar.
Pentru informații și rezervări, folosiți adresele de e-mail teatrulmicsibiu@gmail.com, respectiv biletetms@gmail.com, sau numărul de telefon 076 231 3788

Un teatru mic, cu suflet mare!

SibiuOnline.com

De 19 ani servicii IT de calitate pentru Sibieni!

Related Posts

Read also x


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/sibiuon/public_html/wp-content/plugins/simple-lightbox/includes/class.utilities.php on line 545