Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Asociația Job în Sibiu a inaugurat un loc de joacă la Zlagna

Asociația Job în Sibiu a inaugurat un loc de joacă la Zlagna

*La școala din Zlagna mai învață doar 12 copii și există o singură învățătoare.

*Pe platforma GALANTOM s-au strâns din donații 12.434 RON.

http://asociatiajobinsibiu.galantom.ro

*unele femei și-au donat rochiile de mireasă care ulterior au fost valorificate

 

Asociația Job în Sibiu a inaugurat duminică, 15 octombrie, un loc de joacă în curtea unei școli din satul Zlagna – județul Sibiu. Pentru finalizarea proiectului a fost necesar un an de pregătiri financiare și mobilizarea unui număr de aproximativ 10 voluntari care au ajutat la igienizarea și nivelarea terenului, aducerea de pietriș, montarea leagănelor și a toboganului. Coordonarea lucrărilor a fost realizată de domnul Sandu Simion. Imediat după ce porțile școlii s-au deschis, copii au intrat nerăbdători în noul loc de joacă și l-au testat cu mare bucurie.

Înainte de sărbătorile de iarnă, Asociația Job în Sibiu a mai derulat proiecte la această școală și au fost un real succes. Elevii au primit cadouri, au împodobit bradul și au realizat o excursie la Târgul de Crăciun din Sibiu unde s-au dat pe mașinuțe, au servit o masă caldă și s-au fotografiat.

O altă surpriză a fost o vizită la Muzeul locomotivelor cu abur din Sibiu.(jobinsibiu.ro/campanii)

 

Asociația „Job în Sibiu” vine în ajutorul fiecărui om care își caută un loc de muncă și are nevoie de consiliere de calitate. Te punem în legătură directă cu angajatorul și avem grijă ca CV-ul tău să arate impecabil.

 

Pentru mai multe detalii:

Bianca Staicu – Președinte Job în Sibiu – 0758723052​

 

SibiuOnline.com

De 19 ani servicii IT de calitate pentru Sibieni!

Related Posts

Read also x


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/sibiuon/public_html/wp-content/plugins/simple-lightbox/includes/class.utilities.php on line 545