Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Olandeza care mărsăluiește pentru animale ajunge marti 10 octombrie la Sibiu

Olandeza care mărsăluiește pentru animale ajunge marti 10 octombrie la Sibiu

Monique Dubbeldam a plecat din Utrecht, Olanda, în data de 26 august 2017, într-un marș de aproximativ 2017 de km, în speranța că efortul ei va ameliora situația câinilor fără stăpân din România.

 

Fostă polițistă, Monique a fost extrem de impresionată de soarta câinilor care trăiesc pe străzile din țara noastră și a vrut să facă ceva pentru a-i ajuta și pentru a sensibiliza autoritățile  să se implice mai mult pentru rezolvarea acestei probleme. Scopul ei este acela de a strânge câteva zeci de mii de euro pe care să-i doneze asociațiilor care se ocupă cu sterilizarea animalelor. În opinia ei, o campanie serioasă de sterilizare ar reduce considerabil numărul animalelor care trăiesc pe stradă, iar în câțiva ani acest fenomen ar dispărea.

 

Monique Dubbeldam consideră că autoritățile locale trebuie să ia măsuri pentru ca cei care au animale de companie să le sterilizeze, prevenind astfel abandonarea puilor pe străzi sau și mai rău omorârea lor. Practic, sterilizarea este cea mai eficientă măsură de a controla numărul animalelor dintr-o comunitate.

 

Monique este însoțită în călătorie de două dintre cățelușele ei, Indy și Faye, adoptate din România, și vor traversa pe jos șapte țări din Europa: Olanda, Germania, Cehia, Slovacia, Austria, Ungaria și România.

 

În țara noastră Monique se va întâlni cu cele mai implicare organizații din domeniul protecției animalelor de companie, care desfășoară programe de castrări și contribuie astfel la reducerea suferinței acestora.

 

În Sibiu Monique este așteptată de reprezentanții Animal Life cu care va vizita șantierul noului adăpost al asociației și va discuta strategia asociației privind programele de castrări. Va vizita de asemenea și Asociația Prietenii Berzelor din Cristian în data de 12.10.

 

Monique documentează călătoria sa pe pagina de Facebook Walk For Dogs 2017, iar călătoria sa va continua, via Brașov până la București unde este așteptată de alte ONG-uri din domeniu.

SibiuOnline.com

De 19 ani servicii IT de calitate pentru Sibieni!

Related Posts

Read also x