Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Astăzi se deschide a 12-a ediție a expoziției Focus Sibiu

Astăzi se deschide a 12-a ediție a expoziției Focus Sibiu

Zeci de evenimente culturale, sportive și sociale  compun cea de-a 12-a ediție a expoziției de fotografie de presă Focus Sibiu, expoziție ce face parte din Festivalul Internațional de Fotografie Focus Sibiu. Sebastian Marcovici, Dragoș Dumitru, Grimm și Cristian Cojocariu spun în peste 100 de fotografii povestea Sibiului din ultimul an. Zeci de evenimente culturale și sportive sunt surprinse în fotografii reprezentative prin obiectivele celor patru fotografi. Expoziția are ca punct central deschiderea programului Sibiu Regiune Gastronomică Europeană și multe evenimente conexe acestui proiect ce a adus Sibiul, din nou, în centrul atenției internaționale. Evenimentele gastronomice sunt secondate de cadre spectaculoase din timpul Festivalului Internațional de Teatru, de la festivalul Artmania sau de la Festivalul Internațional de Film Transilvania precum și numeroase alte evenimente culturale. Sportul își are locul lui în expoziția retrospectivă pentru că toți sibienii își aduc aminte cum FC Hermannstadt a doborât tocmai FCSB-ul pe Municipalul sibian și a reușit să meargă până în finala Cupei României la fotbal iar CSU Sibiu a reușit să ajungă, după 20 de ani, din nou în finala Campionatului Național de Baschet.
„2018 a fost un an plin de evenimente în Sibiu. A fost un an tumultos însă plin de rezultate pentru noi, cei care vedem Sibiul prin obiectivul aparatului de fotografiat. Ca fotograf este extrem de ofertant să lucrezi în Sibiu, practic, în fiecare zi ai în fața obiectivului o altă provocare”, spune Sebastian Marcovici, președintele Asociației Focus Sibiu. Expoziția Focus Sibiuva putea fi vizitată în perioada 30 mai – 10 iunie, în fiecare zi lucrătoare, între orele 8 și 16, în curtea interioară a Primăriei Municipiului Sibiu. Fotografiile edițiilor anterioare pot fi văzute pe pagina www.Facebook.com/FocusSibiu.

Expoziția retrospectivă Focus Sibiu face parte din Festivalul Internațional de Fotografie Focus Sibiu.
Focus Sibiueste un eveniment organizat de Asociația Focus Sibiu, cofinanțat de Consiliul Local prin Primăria Municipiului Sibiu.
Parteneri principali: Nikon România, Hidroelectrica, Romgaz.
Expoziție printată de Plastic Pro

SibiuOnline.com

De 19 ani servicii IT de calitate pentru Sibieni!

Related Posts

Read also x