Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Au început înscrierile la SIBIU SOUNDS FESTIVAL, singurul festival dedicat trupelor sibiene

Au început înscrierile la SIBIU SOUNDS FESTIVAL, singurul festival dedicat trupelor sibiene

Aflat la a doua ediție, SIBIU SOUNDS FESTIVAL se va desfășura între 19 și 21 iulie 2019 în Piața Habermann. Evenimentul își propune să aducă în fața sibienilor cei mai importanți artiști locali, care au piese compoziție proprie.

 

În acest an, SIBIU SOUNDS FESTIVAL caută artiști care urmăresc să devină cunoscuți publicului sibian, prin muzica lor. Fie că sunt din zona underground, mai puțin sau mai bine cunoscuți pe plan local, artiștii se pot înscrie începând de astăzi la selecție, pe baza creațiilor proprii, originale, din genurile: jazz, blues, pop, rock, folk, hip hop sau a unui stil experimental ce combină mai multe dintre ele într-un sound nou.

 

Înscrierile sunt deschise până luni, 10 iunie, pe bit.ly/Inscrieri-SibiuSounds2019

 

Prin cele două zile de concerte, festivalul devine și în acest an o punte de lansare, promovare și susținere a comunității locale de artiști – un demers unic la nivel local și național. Sibiu Sounds oferă acestora oportunitatea de a se exprima live în condiții bune, susținuți de echipamente de scenă profesionale, pentru un act artistic plin de încredere.

 

„Comunitatea muzicală din Sibiu are în continuare nevoia de a se face mai ușor și puternic auzită publicului, astfel că după o primă ediție care a avut un econ puternic la nivel local, revenim cu entuziasm și continuăm proiectul Sibiu Sounds Festival. În Sibiu s-a dezvoltat în ultimii ani o mișcare muzicală extraordinară; există acum zeci de artiști/trupe care își cântă muzica proprie. Ne dorim ca toți aceștia să fie sprijiniți de publicul sibian, pentru ca muzica lor să fie cunoscută în primul rând de noi, la nivel local și apoi să-și facă loc spre marile scene naționale și internaționale. Având sprijinul comunității aceste trupe pot reuși să se facă auzite. Noi vi-i aducem în față și vă propunem ca dacă vă place unul, să-i spriiniți pe toți!”, declară organizatorii SIBIU SOUNDS FESTIVAL.

 

Festivalul este organizat de Asociația ART Factory Transilvania și este un proiect cofinanțat de Primăria Municipiului Sibiu și Consiliul Local Sibiu.

 

Informații suplimentare găsiți pe pagina de Facebook: Sibiu Sounds

Persoana de contact: Cosmin Marcu, tel: 0744.878.787

SibiuOnline.com

De 19 ani servicii IT de calitate pentru Sibieni!

Related Posts

Read also x


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/sibiuon/public_html/wp-content/plugins/simple-lightbox/includes/class.utilities.php on line 545