Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Atelierele de creatie “Magic Hands Studio”

Atelierele de creatie “Magic Hands Studio”

Joaca trebuie sa ramana viata ta. Munca trebuie sa fie doar un mijloc de a te juca. Nu-ti transforma viata intr-o rutina de munca, pentru ca scopul vietii e joaca! Din acest considerent am creat pentru voi, cu mare pasiune si daruire, atelierele handmade ”Magic Hands Studio”.

Atelierele de creatie “Magic Hands Studio”

Magic Hands Studio se adresează tuturor pasionatilor de handmade, care vor sa-si dezvolte abilitatile artistice si mai ales sa-si petreaca o dupa-amiaza de sambata intr-un mod inedit. Libertatea absoluta de gandire si manifestarea artistica reprezinta esenta de la care pornim toate temele acestor ateliere.

Dam frau liber imaginatiei, combinam culori, cream lucruri care ne vor umple viata de culoare si buna dispozitie. Pasiunea pentru lucrurile simple si frumoase, pentru joc si poveste sunt ingredientele de baza, cu ajutorul carora am dat nastere numeroaselor proiecte pe care le avem pregatite pentru toti pasionatii de frumos.

Noi suntem 4 perechi de maini pricepute care va asteapta cu mare drag la primul atelier de creatie daca vreti sa va destindeti si sa evadatii pentru 3 ore pe saptamana din stressul cotidian.

Activitatile relaxante, care vor avea loc in Croquis Art Caffee, au menirea sa ne aduca starea de bine si buna dispozitie, fiind concepute ca un loc special, cu ajutorul caruia sa uitam de tipare, norme si reguli.
Creativitatea este extinderea naturala a entuziasmului nostru.

Cu totii avem „un strop” de artist in noi, trebuie doar sa il descoperim si cultivam.
Inspiratia nu vine, inspiratia e in noi!

Informatii suplimentare:
Locatie: Croquis Art Caffee, Piata Mica, nr. 24
Inscrieri: atelierulmagic@gmail.com
Contact: 0745 04 7070; 0751 76 7978
Facebook: Magic Hands Studio

[EPSB]Citeste si …

Crucea de Merit a Ungariei în rang de Cavaler conferita sibianului Levente Serfőző

… sau alte articole din categoria STIRI

[/EPSB]

SibiuOnline.com

De 19 ani servicii IT de calitate pentru Sibieni!

Related Posts

Read also x


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/sibiuon/public_html/wp-content/plugins/simple-lightbox/includes/class.utilities.php on line 545