Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Crucea de Merit a Ungariei în rang de Cavaler conferita sibianului Levente Serfőző

Crucea de Merit a Ungariei în rang de Cavaler conferita sibianului Levente Serfőző

Președintele Ungariei, dr. János Áder a conferit Crucea de Merit a Ungariei în rang de Cavaler domnului Levente Serfőző directorul Centrului Cultural Maghiar din Sibiu. Distincţia i-a fost înmânată în data de 14 martie 2013 de Consulul General al Ungariei la Cluj, Excelenţa Sa János Magdó cu ocazia ceremoniilor oficiale prilejuite de Ziua Maghiarilor. Crucea de Merit în rang de Cavaler i-a fost conferită domnului Levente Serfőző pentru exemplara şi exigenta activitate desfăşurată în scopul consolidării identităţii culturale maghiare.

Levente Serfőző - SibiuOnline.com

„Am fost plăcut surprins şi onorat, mi-a venit greu să cred că primesc această distincţie. Este o recunoaştere pe care o datorez întregii mele activităţi în acest scop, care a început acum 22 de ani la organizaţia de tineret. În ultimii ani am reuşit chiar „performanţă” dacă-mi este permis să mă exprim sportiv şi am reuşit să conturăm o prezenţă mult mai vizibilă culturii maghiare în Sibiu şi în această regiune. Consider că meritul nu este doar al meu, pentru că împreună cu întregul colectiv al Centrului Cultural Maghiar din Sibiu am reuşit să punem bazele acestei instituţii, cărora
le mulţumesc mult pentru încrederea, devotamentul şi efortul cu care au stat alături de mine şi cu care împart bucuros această distincţie. Totodată este foarte important că avem alături de noi multe dintre instituţiile locale, naţionale, internaţionale care prin parteneriatul oferit au fost de un real ajutor în activităţile propuse şi cărora le mulţumesc de asemenea. Este prima distincţie a unui preşedinte de stat pe care o primeşte comunitatea maghiară din Sibiu, lucru care onorează în plus şi dă un imbold puternic pentru a continua.” – a spus Levente Serfőző, directorul Centrului Cultural Maghiar din Sibiu.

Levente Serfőző - SibiuOnline.com

Biroul de presă
Centrul Cultural Maghiar din Sibiu
www.szeben.ro

[EPSB]Citeste si …

Spectacol caritabil Ricardo Caria la Sibiu

… sau alte articole din categoria STIRI

[/EPSB]

SibiuOnline.com

De 19 ani servicii IT de calitate pentru Sibieni!

Related Posts

Read also x


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/sibiuon/public_html/wp-content/plugins/simple-lightbox/includes/class.utilities.php on line 545