Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Campanie de sterilizări gratuite la Șura Mică

Campanie de sterilizări gratuite la Șura Mică

Asociația pentru Protecția Animalelor și Naturii „Animal Life” organizează timp de șase zile o campanie maraton pentru sterilizarea animalelor cu și fără stăpân. Campania debutează în 31 iulie și se va încheia în 5 august și este realizată cu sprijinul Fundației Animal Rescue și a Primăriei comunei Șura Mică.

Campania se adresează tuturor locuitorilor județului Sibiu care doresc să își sterilizeze câinii sau pisicile. Asociația Animal Life asigură transportul animalelor de la domiciliu la punctul medical din Șura Mică pentru toți doritorii care își fac o programare. Programările se fac prin telefon la numărul 0774.021.754, prin email la adresa animallife.ro@gmail.com sau printr-un mesaj privat pe pagina de Facebook a asociației.

 

De ce sterilizarea e importantă?

Pe lângă faptul că sterilizarea previne înmulțirea nedorită a câinilor fără stăpân are și numeroase beneficii pentru sănătatea animalului și armoniei familiei. Sterilizarea elimină riscul multor boli fatale, piometru, cancer mamar, uterin, testicular sau ovarian. La femele evită tulburări de gestație sau de lactație falsă. De asemenea, temperează comportamentul masculilor care au tendința să devină dominanți sau chiar agresivi după șase luni. Motanii nesterilizați își marchează constant teritoriul, mirosul fiind un factor de stres pentru familie iar femelele atrag mulți masculi competitori în perioada de călduri care devin agresivi și provoacă foarte mult zgomot.

 

Căutăm voluntari

În total, Asociația Animal Life preconizează peste 300 de sterilizări în cele șase luni de campanie. Efortul logistic depus este enorm și, prin urmare, lansăm un apel spre comunitate și spre potențiali voluntari care doresc să dea o mână de ajutor. „Căutăm voluntari pentru capturare pisici, capturare câini, pregătire pentru operații, acordare de ajutor post-operator, chestiuni organizatorice (catering, comisioane, curățenie, poze, liste de evidență, etc.). Toți voluntarii vor semna un contract de voluntariat și vor primi adeverințe de certificare a voluntariatului”, spun reprezentanții Asociației. Voluntarii se pot înscrie accesând acest link – http://animallife.ro/voluntariat-pentru-campania-gratuita-de-sterilizari-din-iulie-2016

 

afis-sterilizari

beneficii

SibiuOnline.com

De 19 ani servicii IT de calitate pentru Sibieni!

Related Posts

Read also x