Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

CibinFEST 2014

CibinFEST 2014

CibinFEST se pregătește să anime Piața Mare!

 

CibinFEST își așteaptă fanii și anul acesta în Piața Mare. Rețeta care i-a asigurat succesul rămâne neschimbată: parc de distracții, hectolitri de bere, produse autohtone, muzică de inspirație bavareză și mii de oameni care sărbătoresc împreună venirea toamnei. Ca în fiecare an, evenimentul va avea loc în ultimul weekend al lunii septembrie, în perioada 25—28 septembrie.

 

Parcul de distracții revine în Piața Mare

Ciocanele, Caracatița, Montagne russe-ul pe două niveluri vor asigura senzații tari tinerilor, iar pista de mașinuțe și alte jocuri pentru oameni mari și mici, vor “decora” și în acest an Piața Mare din Sibiu și vor contribui la crearea atmosferei si a momentelor de neuitat.

 

Die Spatzen 2000, târg de toamnă și delicatese culinare

Muzica bună dă tonul distracției. Die Spatzen 2000, formație deja cunoscută sibienilor și îndrăgită de aceștia va da tonul distracției în fiecare seară pe scena din cort.

Vizitatorilor le este pregătit un program variat, în care se vor regăsi concerte, show-uri de fanfară și reprize de muzică antrenantă mixată de DJ. Pentru a accentua specificul local al evenimentului show-urile de fanfară sunt susținute de sibienii de la Sunetul Muzicii și H-Musikanten, care ne vor surprinde plăcut cu niște momente inedite, create special pentru CibinFEST.

Pentru a completa atmosfera de voie bună, la căsuțele din Piața Mare vizitatorii vor găsi dulciuri delicioase, jucării, bijuterii, suveniruri și diferite lucruri amuzante. Pentru a savura din roadele toamnei, la mustăria de la CibinFEST mustul se prepară pe loc.

 

CibinFEST este un eveniment organizat de Asociația Events For Tourism în parteneriat cu A1 Events, acțiune cofinanțată de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Sibiu, partenerul principal al evenimentului fiind producătorul de bere Ursus și Reken, furnizorul celui mai mare cort montat vreodată în Piața Mare.

Mai multe informații pe site-ul www.cibinfest.ro sau facebook.com/cibinfest

 

Pentru mai multe detalii

Andrei Drăgan Răduleț – Manager Eveniment

0741617924

SibiuOnline.com

De 19 ani servicii IT de calitate pentru Sibieni!

Related Posts

Read also x


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/sibiuon/public_html/wp-content/plugins/simple-lightbox/includes/class.utilities.php on line 545