Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Cindrel ÎnAlergare 2015

Cindrel ÎnAlergare 2015

Pe 8 august 2015, ora 9.00 va avea loc startul celei de-a 4-a ediţii a competiţiei Cindrel InAlergare – concurs de alergare pe traseu montan, prima şi singura de acest gen din zonă. Competiţia organizată în munţii Cindrel, cu start-ul în stațiunea Păltiniș, a atras la ediția din 2014 peste 260 de participanţi. Printre participanţii de la primele două ediții s-au numărat şi sportivi recunoscuţi în domeniul alergării montane din Romania: Lucian Clinciu, Adrian Bostan, Cornelia David, Silviu Bălan, Gianina Tanase, Radu Milea, Daniela Marin, Ioana Mica, Mihai Orleanu etc.

 

Înscrieri

Înscrierile la proba de maraton, semimaraton sau Cursa „Familia ÎnAlergare” se pot face până cel târziu pe 26 iulie.

Înscrieri online la ediția 2015 Cindrel ÎnAlergare pe pagina web: http://www.inalergare.ro/inscrieri.

Trasee

Anul acesta evenimentul se va desfăşura în al doilea weekend din luna august (8 august), organizatorii aşteptând la start în jur de 300 de participanţi pentru cele 3 curse pregătite: maraton (42km), semimaraton (21km) şi cursa familiei (aproximativ 5 km) – un eveniment organizat pentru mici și mari, interesaţi să descopere misterele celei mai vechi staţiuni montane din România.

 

Probele de maraton şi semimaraton includ următoarele categoriile de vârste: 18-29 de ani, 30-39 de ani, peste 40 de ani, atât la masculin cât şi la feminin, plus categoria OPEN, reprezentând cele mai bune rezultate per total, neluând în calcul categoria de vârstă.

Mai multe detalii despre trasee puteți găsi pe site-ul evenimentului: www.inalergare.ro

 

Susţinere

Publicul este invitat să susţină alergătorii de la cele 3 probe pe data de 8 august 2015; accesul este liber în zona de desfăşurare a competiţiei – stațiunea Păltiniș (Sibiu).

 

Competiția

Cindrel ÎnAlergare, concurs de alergare pe traseu montan, este o competiţie organizată de Asociaţia PeDale Sibiu.

 

Proiectul este cofinanţat de Consiliul Judeţean Sibiu prin Serviciul Public Sala Transilvania.

 

Partenerii și sponsorii evenimentului în acest an sunt: Hohe Rinne Păltiniș Hotel & SPA, Boromir, Soft 32, Sponser Sport Food Romania, Libraria & Cafenea Habitus, Asociația Tonal, Luthelo, Asociația MyTransylvania, Asociația Prietenii Mocăniței, Fundația Comunitară Sibiu, Asociația Județeană de Turism Sibiu, Magic Hands Studio, Serviciul Public Salvamont Sibiu, Carpați.org, CPNT, Alerg.ro, Liber în Mișcare, România Pozitivă, Cemerită.ro, Nicolae Trif Photography, Cu Verdele-n Sus.

Concursuri partenere: Carpathian Man, EcoMarathon, 2×2 Race, Ski Alpinism Race, Retezat Trail Race, Bucegi 7500.

 

Pentru mai multe detalii și programul competiției va aşteptăm pe website-ul oficial: www.inalergare.ro sau ne puteţi contacta direct la adresa de email vino[at]inalergare.ro

 

Campanie socială

Pentru că o alergare montană nu e la fel fără să ai în stânga și-n dreapta copaci înalți și verzi cât vezi cu ochii și cât poți cuprinde cu plămânii, echipa Cindrel ÎnAlergare (www.inalergare.ro) s-a aliat cu inițiativa Cu verdele-n SUS!

La ediția 2015, pentru fiecare înscriere înregistrată și achitată, vom dona 5 lei pentru (re)împăduriri. Dorim să susținem inițiativa de plantare de puieți, pentru că ne dorim să fim mai mult decât visători, și împreună cu voi să contribuim la un viitor verde și cu aer mai curat.

 

Să ne vedem cu bine la start!

Echipa Cindrel InAlergare

SibiuOnline.com

De 19 ani servicii IT de calitate pentru Sibieni!

Related Posts

Read also x


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/sibiuon/public_html/wp-content/plugins/simple-lightbox/includes/class.utilities.php on line 545