Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Transilvania Tattoo Expo

Transilvania Tattoo Expo

Transilvania Tattoo Expo, eveniment ajuns la a 7-a editie, va reuni si anul acesta la Sibiu unii din cei mai mari artisti  tatuatori din lume oferind publicului sibian posibilitatea de a se tatua la artisti foarte cunoscuti pe plan international.

Tematica aleasa pentru aceasta editie este Ink & Iron. Daca in editiile precedente principala noastra preocupare a fost ridicarea scenei tattoo din underground, pentru editia 2015 ne-am propus sa realizam o intoarcere la radacinile subculturale ale scenei tattoo. Este foarte bine cunoscut faptul ca tatuajele au fost mereu vazute, in timpurile moderne, ca semne de rebeliune. In acest sens editia din acest an va aduce la Sibiu elemente definitorii ale culturii alrternative prin expunerea de motocilete customizate in cadrul evenimentului, pasiunea pentru aceste minunatii tehnologice fiind la fel de mult un simbol de liberate si rebeliune precum si tatuajele si aduce cu sine e alta intreaga serie de elemente vizuale inedite.

Zilnic vor avea loc deja traditionalele concursuri de tatuaje pe diferite categorii, best of day, best of color, best of bla & grey, best of show etc la care se vor putea inscrie persoane din public care isi fac tautaje in cadrul evenimentului.
Artistii ale caror tatuaje for fi desemnate cele mai bune vor castiga binecunoscturele trofee Transilvania Tattoo Expo precum si premii constand in masini de tatuat unicat construite de mestesugari consacrati ai industriei precum si premii in produse tattoo si bani.

Editia din acest an aduce in plus doua noi activitati si anume expozitie si concurs de motociclete customizate si concurs de frumusete miss tattoo.

In cadrul expozitiei vom prezenta motociclete create de constructori romani si straini realizate in ma parte hand made si premiate la concursuri din tara si strainatate.Motocicletele vor fi prezente fizic si intotite de informatii concrete de catre constructori insisi iar in final va avea loc si un concurs unde publicul precum si un juriu de specialitate va desemna cel mai reusit model.

Pe parcursul celor 3 zile tinere cu tatuaje vor concura pentru titlul de Miss Transilvania Tattoo Expo Sibiu 2015. Acest obiectiv va demara aproximativ cu 30 de zile inainte de eveniment printr-o preselectie online pe pagina de facebook a evenimentului unde doamnele si domnisoarele dornice sa participe isi vor putea depune pozele iar popularitatea pozelor va determina finalistele care for particpa la concursul de la Sibiu. Castigatoarea Miss Transilvania Tattoo Expo Sibiu 2015 va fi premiata printre altele si cu o sesiune foto profesionista.

Activitatile vor avea loc atât indoor, în foaierul si sala studio a Casei de Cultura a Sindicatelor dar si în zona din fata cladirii care va fi amenajata pe diferite zone: zona de Chill Out, zona de Food & Drinks, zona de ateliere creative, zona de joaca pentru copii, etc.

Pretul biletului pentru acces la eveniment este de 10 lei/zi respectiv 10 lei/weekend. Elevii, studentii, copii sub 7 ani si pensionarii au access gratuit.
Pentru mai multe informatii accesati site-ul evenimentului: www.tattooexpo.ro
Va multumim pentru interesul acordat evenimentului nostru. Daca aveti intrebari sau doriti mai multe detalii despre eveniment nu ezitati sa ne contactati!

Email: registration@tattooexpo.ro
Tel: 0269/434.666

In cazul in care decideti sa publicati informatii sau materiale legate de Transilvania Tattoo Expo, ne-ar fi de mare ajutor daca ne-ati trimite un link catre material sau informatii care sa ne ajute sa intram in posesia printului.

Va multumim !
Echipa Transilvania Tattoo.

Transilvania Tattoo Expo
17-19 Iulie 2015
Sibiu, Romania

www.tattooexpo.ro
www.transilvaniatattoo.ro

SibiuOnline.com

De 19 ani servicii IT de calitate pentru Sibieni!

Related Posts

Read also x


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/sibiuon/public_html/wp-content/plugins/simple-lightbox/includes/class.utilities.php on line 545