Concursul Judeţean de muzică „Muguri de mai”

Concursul Judeţean de muzică „Muguri de mai” a ajuns la ediția a III-a. Surpriză, dat fiind contextual actual, inițiatoarele proiectului, Cătălina-Minodora Dumitrean (prof. canto muzică ușoară la Palatul Copiilor Sibiu și învățător la Școala Gimn. Nr.2) și Cătălina-Ioana Stancu (dir. adj. prof. PIPP la Școala Gimnazială Nr 13), alături de Inspectoratul Școlar Județean Sibiu și asociația Domy Music Star,  au mutat competiția în mediul virtual.

Acesta este adresat copiilor de la nivelul preșcolar și școlarilor mici (CP-IV). Micii interpreți se pot înscrie la oricare din cele două secțiuni ale concursului: muzică ușoară sau populară sau, de ce nu, la ambele secțiuni.

Părinții își pot înscrie copiii în concurs respectând regulamentul de pe pagina https://www.facebook.com/muguri.demai, după ce le-a fost acceptată cererea de prietenie.

Juriul concursului este format din profesori specializați în domeniul muzical și al învățământului preșcolar și primar, dar și interpreți sibieni de renume:

  • Dir. Adj. prof. Cătălina-Ioana Stancu
  • Dir. prof. Daniel Vecsei
  • Prof., interpretă de muzică populară Camelia Stoiță
  • Interpretă Dominique Simionescu.

 

“Mă bucur nespus că am găsit o cale de a duce mai departe și în acest an concursul județean de muzică. A fost un proiect pe care l-am inițiat din suflet alături de colega și prietena mea de suflet Cătălina Stancu. Proiectul s-a născut din dragostea noastră pentru frumos și pentru cei mici.” (Cătălina-Minodora Dumitrean)

Mulțumim astfel partenerilor noștri,  ISJ Sibiu și Asociației Domy Music Star pentru sprijin, dar și reprezentanților instituțiilor implicate . (Inițiatoarele proiectului).

About the Author

SibiuOnline.com
De 19 ani servicii IT de calitate pentru Sibieni!