5 jocuri noi pe care le poți încerca alături de prietenii tăi pe internet

Oricât de atractive ar fi jocurile în cadrul cărora singurul adversar pe care trebuie să-l înfrunți este computerul, e clar că distracția atinge cote mai înalte atunci când în joc se alătură și prietenii tăi. Tocmai de aceea, jocurile multiplayer pe internet se bucură de un atât de mare succes, fiind una din principalele modalități de petrecere a timpului liber, cu precădere în rândul tinerilor.

Call of Duty: Warzone. Cea mai nouă realizare de la Infinity Ward, Raven Software & Activision se anunță a fi un concurent serios al deja cunoscutelor PlayerUnknown’s Battlegrounds, Fornite sau Apex Legends. Call of Duty: Warzone este un battle royale gratuit în care acțiunea se petrece într-un oraș intitulat Verdansk. Jocul rulează pe PC, PS4 și XBO, iar orice jucător își poate crea propria echipă de 3, invitând doi prieteni. Warzone vine cu două moduri pentru jucători: deja familiarul Battle Royal plus modul Plunder.

 Valorant. Dezvoltat de Riot Games, companie cunoscută în întreaga lume pentru celebrul League of Legends, Valorant este un shooter tactic ce își propune să vină cu ceva nou în rândul fanilor LoL. Vorbim despre un joc „free-to-play” ce ne aduce aminte de Counter Strike: Source, cu un stil de joc semi-realist cu arme normale. Valorant va aduce față-n față două echipe a câte cinci jucători – Atacatori vs. Apărători, într-un mod de joc bazat pe runde. Finalul jocului va fi stabilit după nu mai puțin de 24 de runde. Jocul este disponibil pe PC, însă la ora actuală este în versiune Beta, în care jucătorii pot planta sau dezamorsa bombe. Având în vedere că s-a dovedit a fi foarte popular în versiunea Beta, e clar că avem de-a face cu un nou super-joc.

Joacă cu prietenii – 888poker. Cu peste 63 de milioane de jucători pe Facebook, poker-ul e clar că reprezintă unul dintre cele mai populare jocuri. În ceea ce privește jocul de poker online, se pare că numărul practicanților online ar fi undeva în jurul a 20 de milioane. Partea interesantă este că acum poți organiza partide de poker online în exclusivitate cu prietenii tăi, grației funcției propuse de 888poker, operator de poker online licențiat în România (Licența nr. L1160654W000324 emisă de ONJN, valabilă până la data de 31.08.2026), cu o experiență pe piața internațională de 18 ani. Pentru a te bucura de unul din cele mai fascinante jocuri de noroc alături de prietenii tăi, trebuie să ai cont la 888poker, să accesezi meniul „Alte Jocuri” – „Joacă cu prietenii” și să stabilești genul de poker pe care vrei sa-l experimentezi împreună cu amicii tăi – jocuri de tip cash sau turneu. Poți invita atât jucători care au deja un cont la 888poker, cât și pe cei care doresc să-și deschidă cont. De menționat ar fi faptul că, deocamdată, funcția “Joacă cu prietenii” este disponibilă doar pe PC și că trebuie să ai 18 ani împliniți pentru a practica jocuri de noroc în România.

 Marvel Avengers. Dezvoltat de Crystal Dynamics în colaborare cu Eidos-Montreal , Nixxes Software si Crystal Northwest, Marvel Avengers este un joc de acțiune și aventură care îți permite să accesezi universul fascinant al super-eroilor Marvel de unul singur sau în echipe de până la 4 jucători online. Jocul începe în momentul în care o parte din eroii pe care îi iubești – Captain America, Iron Man, Hulk, Black Widow și Thor înființează în San Francisco un sediu dedicat celor mai înalte tehnologii, însă totul se transformă într-un coșmar din cauza unui accident. Marvel Angers a fost lansat pe 15 mai și este disponibil pe PC, PS4, XBO și Google Stadia. Crystal Dynamics este numele ce stă în spatele francizei Tomb Rider, una dintre cele mai cunoscute pe piața internațională de gaming.

Raiders of the Lost Island (dezvoltat de Last Tales). Lista jocurilor noi sau cu o întreagă istorie în spate poate continua pe multe pagini, însă o încheiem aici cu un altfel de joc. Raiders of the Lost Island este un multiplayer offline 100% românesc, care poate fi jucat și de către cei mai mici. Vorbim despre un joc în care 4 aventurieri trebuie să lucreze împreună pentru a construi o barcă, în condițiile în care insula pe care se află este pe cale de a fi înghițită de ape. În cazul în care reușesc să se salveze, câștigătorul va fi acela ce a reușit să acumuleze mai multe comori.

About the Author

SibiuOnline.com
De 19 ani servicii IT de calitate pentru Sibieni!