Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Cupa de ski a companiilor sibiene 16 Februarie 2013, Arena Platos – Paltinis

Cupa de ski a companiilor sibiene 16 Februarie 2013, Arena Platos – Paltinis

Vă puteți imagina în costum de ski, alături de colegii dumneavoastră, la o altitudine de 1400 m, concurând pentru cupa de ski a companiilor sibiene?

Indiferent de vârstă, sex sau ocupație… Fie că vă place sportul… Sau iarna… Deconectarea… Competițiile… Aerul curat de munte … Sau munca în echipă… Veți avea ocazia să vă bucurați de toate aceste lucruri, alături de colegii dumneavoastră, sâmbătă, 16 februarie 2013, la Arena Platoș! O simplă schimbare în rutina zilnică face minuni!

AFIS-CUPA-DE-SKI

Cupa Ceprocs de ski a companiilor sibiene este un eveniment organizat de Asociatia Discover Romania și Asociatia 2×2 Romania, destinat angajațiilor companiilor din județul Sibiu, dornici de ceva nou, mișcare, sănătate și socializare!

Ce trebuie să faceți?

Regula be bază este alcătuirea unei echipe de 4 participanți, care să conțină cel puțin o reprezentantă a sexului feminin! Se pune accentul pe ideea de diversitate și originalitate!  avand minim o participanta in componenta acesteia. Nu știți să schiați? Un motiv în plus să participați! Aveți timp suficient să faceți cunoștință cu pârtia și skiurile, iar până la jumătatea lui februarie, veți fi cu siguranță, cei mai buni prieteni!

Vă anunțăm că veți fi și premiați, iar șansele de a câștiga sunt mari! Este primul eveniment destinat echipelor, așa că noi vă încurajăm să vă mobilizați cât mai din timp!

Concursul se desfășoară în două manșe, echipa câștigătoare se va desemna prin media timpilor din cele două manșe.

Premiile vor fi atât colective, cât și individuale:
Locul 1,2,3, la echipe
Locul 1 la fete
Locul 1 la băieți

Adunați-vă colegii, încuiați-vă într-un sertar toate problemele de la muncă și ieșiți afară la joacă! Zăpada vă așteaptă!
Pentru mai multe informați accesați: skisibiu.eu

Contact:
Anda Suciu- Event Coordinator
Tel: 0745. 04 70 70
E-mail: contact@skisibiu.eu
skisibiu.eu

[EPSB]Citeste si …

Vara asta la CES se poarta CONFORT si SIGURANTA

… sau alte articole din categoria STIRI

[/EPSB]

SibiuOnline.com

De 19 ani servicii IT de calitate pentru Sibieni!

Related Posts

Read also x


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/sibiuon/public_html/wp-content/plugins/simple-lightbox/includes/class.utilities.php on line 545